КултураНовини

Тексаското торнадо Родни Браниган забива на GuitArt Festival Пловдив

Тексаското торнадо на китарата Родни Браниган ще забие на тазгодишния GuitArt Festival Пловдив. Той гостува за първи път в България, по покана на организаторите на фестивала.

„Много рядко можем да видим музикант като Родни, който изобразява кредото на нашият фестивал толкова добре. Невероятно ентусиазирани сме, че той ще ни гостува и знаем, че публиката ни ще бъде очарована и изумена от този невероятен музикант“, споделят те.
Участието на Тексаското торнадо ще се състои на 26 октомври от 21:30 в БиБоп Кафе в Пловдив.

Като редовен гост на сцените на Гластънбъри (които са около 100), Родни бива забелязан от ключови фигури в музикалния бизнес, които започват да го пращат на турнета в Китай, Индия, Южна Африка, и Япония. Освен, че е изорал всяко кътче на британските острови до ден днешен Родни има 8 турнета в Индия, 4 в Китай, и ежегодни турнета в западните щати на Америка.
Ако в максимата „човека е човек, когато е на път“ има някаква доза истина, тогава Родни Браниган може спокойно да се счита за свръхчовек! Бурният изпълнител има концерти през не по-малко от 200 дни в годината.
По време на турнетата му в Китай и Индия, Родни изнася лекции композиция в местните университети и училища с фокус върху съвременната музика.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина