КултураНовини

Премиера на „Уроци с Мастера“ в Пловдив с Жана Иванова

Премиерата на „Уроци с Мастера“ ще направи в Пловдив издателката Жана Иванова, която пише книгата в съавторство с Вадим Шишкин – един от най-близките ученици на световноизвестния учен Мирзакарим Норбеков. В нея двамата последователи на Мастера разказват за срещите си с него, за посланията, които отправя към учениците и близките си. Авторката разкрива различни тренировки, които е получавала като задания през годините.

На премиерата тя ще сподели някои от най-ценните уроци на Мирзакарим Санакулович, получени по време на Работилници на успеха, Клуба на милионера и личните му беседи с неговите ученици. В книгата се разкриват интересни случки от курсове и походи в Русия, Узбекистан, България, Турция и Индия, както и практики за развитие на сетивността и формиране на събития. Жана Иванова споделя за пътя на себепознанието, който започва преди 15 години и преодоляването на здравословни проблеми след срещата си с Мастера – създател на световнопризната методика, която е довела до възстановяване на здравето на повече от 2 милиона души по целия свят.

„Уроци на Мастера“ излиза за първи път на руски през ноември 2017 г. – по повод 60-годишния юбилей на Норбеков, а преди месец е издадена на български език. Премиерата на книгата „Уроци с Мастера“ ще се състои от 18.30 часа на 20 октомври 2018 г. в хотел „Реал“.

„Съветите и уроците в тази книга засягат всички сфери на живота – от любовта до бизнеса, семейството, отношенията към родителите, родината, с децата… Всеки може да намери нещо за себе си, но не забравяйте, че не четете наръчник с отговори, а търсете със сърцето“, споделя Жана Иванова.

Тя е собственик на издателска и продуцентска къща с 20 години история зад гърба, продуцент на филми, организатор на курсове и семинари на авторите на издаваните от нея книги, сред които Берт Хелингер, Геше Майкъл Роуч, Мирзакарим Норбеков, водещ на занятия по Сакрална архитектура на тялото. Лично изпробва и живее по методиките от книгите, които издава (от месеци става в 5 часа всяка сутрин, след като прочита и наскоро издава „Чудото в 5 сутринта” на Джеф Сандърс), качи се до Базов лагер в Хималаите, след като издаде „Хималайски уроци” на Стоян Маринов. Вдъхновила е и продължава да вдъхновява и да повлича след себе си нови и нови последователи, запленени от безкрайната й енергия. Инициатор е на благотворителната акция „Жълти стотинки“, която вече 11-а година подпомага педиатрични отделения в болници из цяла България. През 2014 г. печели наградата „Вдъхновяващ лидер на годината“ от призовете за личностно развитие „Същност“. Издала е 130 тома неиздавани беседи на учителя Беинса Дуно (Петър Дънов). Пътешественик, авантюрист, предприемач и вдъхновител.

Премиерата на книгата ще се състои от 18.30 часа на 20.10.2018 г. в хотел „Реал“.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина