КултураНовини

“Любими руски песни” – концерт на Руслан Мъйнов

“Любими руски песни” – така се нарича концерта, който популярният актьор и певец Руслан Мъйнов ще изнесе в Пловдив на 10 септември 2019 г. от 20 часа в Лятно кино „Орфей“.

Изпълненията на Руслан Мъйнов на неостаряващи хитове от руски филми, цигански романси и любими песни на няколко поколения ще са под съпровода на Симфоничен оркестър с диригент Левон Манукян.
С какво печели любовта на зрителите този проект?

Рецептата е проста – репертоар от най-големите хитове на руската филмова музика и цигански романси в нови, блестящи аранжименти и завладяващо, артистично изпълнение. Безупречният професионализъм и харизмата на Руслан Мъйнов и Симфониета Шумен, както и високият градус на вдъхновение увличат публиката в общ ритъм, музика и емоция!

„Душата пее и танцува“ – може би това е най-точното определение за незабравимото преживяване, което очаква всички, които за пръв или пореден път ще изживеят това удоволствие!

Заповядайте да пеем и да се забавляваме заедно в един емоционален концерт с вечните: „Очи чeрные“, „Ваше благородие“, „От зари до зари“, „Нане цоха“, „Смуглянка“, „Парамела“, обичани детски песни и хитове от репертоара на Алла Пугачова, Муслим Магомаев и ВИА „Земляне“!

Билети за концерта се продават в Билетен център пред Община Пловдив. За справки: 0887 42 42 40.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Един коментар

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина