Подтепето

криминале

02 Мар, 2018

Застреляният край Областна управа е рецидивист с множество присъди

Жоро Джевизов е бил в затвора девет пъти

Застреляният край Областна управа рано тази сутрин е рецидивист с множество присъди. Намереният мъртъв върху капака на автомобил Жоро Джевизов е стар познайник и на пловдивската полиция, и на съда, и на служителите на затвора. Бил е зад решетките девет пъти. Най-вероятно е бил застрелян, докато извършва поредната си кражба.

Версиите са няколко, като едната е че Джевизов е бил засечен по време на кражбата, нападнал е първи с нож и е бил прострелян в гърдите.

Няма направени коментари
Още от рубриката "криминале"

Подобни новини

02 Мар, 2018

Камери на Областна администрация са заснели убийството

Жена първа открила трупа

Охранителните камери на сградата на Областна администрация – Пловдив са заснели убийството. То е станало преди полунощ, става ясно от записите, каза областният управител Здравко Димитров. Той също е видял трупа на мъжа, който изглеждал като облегнат на капака на колата. Зловещата гледка е била само на 5 метра от прозореца на кабинета на Димитров.

Сигналът е подаден на Спешния телефон от жена, която се натъкнала на посинелия мъртвец, тръгвайки за работа сутринта.       

Припомняме, че по предварителни данни става дума за мъж, който е известен на полицията и е лежал многократно в затвора.  

» повече
02 Мар, 2018

Намереният мъртвец върху капак на кола край Областна управа е убит

На място има криминалисти

Мъжът, намерен мъртъв върху капак на кола в района край Областната управа, е убит. В момента на място има криминалисти. Там е и ръководството на полицията. Мъжът е видима възраст около 40 години. Все още няма официална информация за оръжието на убийството. По непотвърдени данни мъжът е с огнестрелна рана, като на местопрестълението е открит и нож.

» повече