Подтепето

криминале

29 Дек, 2016

Убиха жена в Куртово Конаре

Тялото на Милена е намерено на метри от дома ѝ

Млада жена е убита тази нощ в пловдивското село Куртово Конаре, на метри от собствения си дом. Тя се казва Милена Динова, на 26 години, от Ново село, но се преместила в Куртово Конаре заедно със своя годеник, с който планирали сватба.

Милена е работила в предприятието на Новомес в Ново село и по традиция, с колегите и се чакали всяка вечер на едно и също място, когато дават нощни смени, за да отидат заедно на работа. Когато Милена не се появила, колегите от предприятието започнали да ѝ звънят, а телефонът и давал свободно, след което тръгнали да я търсят.  26-годишното момиче е открито само на няколко метра от дома си с 2 прободни рани в сърцето.

Според съседи и приятели, Милена и нейният годеник Илиян са се разбирали много добре. Те разказват, че часове преди да стане убийството и двамата са били ведри и в много добро настроение. Близки приятели на двойката разказват, че годениците са живеели щастливо и без проблеми във връзката си. Дори когато вечерта съобщили на Илиян за убийството на бъдещата му съпруга, го заварили спящ вкъщи. Той е дал показания в полицията и се изключва теорията за убийство от ревност.

Все още няма заподозрян за смъртта на Милена. От полицията не дават отговор на въпроса по какви теории работи разследването.

Няма направени коментари
Още от рубриката "криминале"

Подобни новини

11 Апр, 2018

Обвиненият в убийството на годеницата си Илиян се отрече от самопризнанията си

Рангелов твърди, че е бит, за да си признае, включително и от бившия шеф на дирекцията в Пловдив

Илиян Рангелов, който е обвинен в убийството на годеницата си 26-годишната Милена Динова днес се отрече от направените самопризнания в съдебната зала. Той заяви, че е обвинен в убийство, което не е извършил, а показанията му са фалшиви.

Припомняме, че на 28 декември 2016 година Куртово Конаре бе разтересно от убийството на красивата Милена. Тя бе открита наръгана на метри от дома, в който живеела с Илиян. Същата вечер отивала на работа за нощна смяна в месарски цех и бързала за среща с колеги, които трябвало да я закарат. Когато момичето закъсняло, мъжете тръгнали да я пресрещнат и я намерили бездиханна, в ...

» повече
30 Дек, 2016

Задържаха годеника на убитата Милена

Илиян признал, че сам е извършил убийството

Окръжна прокуратура Пловдив задържа за 72 часа Илиян Рангелов, на когото е повдигнато обвинение за убийство. Както вече ви разказахме, само преди 2 нощи, 26-годишната Милена Динова бе намерена мъртва на метри от дома си, а нейният годеник сам е признал пред разследващите за жестокото убийство.

Макар че в началото на самото разследване, криминалистите отхвърлиха варианта за убийство от ревност, сега отново се връщат на теорията. Илиян е разказал, по време на разпитите, че преди 26-годишното момиче да излезе за работа, се скарали жестоко. Все още не е ясна причината за разпрата, но секунди след като Милена излязла от семейното жилище, Илиян изтичал след нея и я наръгал с нож, след което се ...

» повече
29 Дек, 2016

Криминалисти смятат, че убийството на Милена е случайно

Теорията за убийство от ревност бързо отпадна

Както по-рано днес ви съобщихме, тази нощ е убита 26-годишната Милена Динова. Тя е родом от Ново село, но от две години е живеела с приятеля си Илиян в Куртово конаре. По време на Коледните празници, Илиян изненадал приятелката си и й направил предложение за брак, а тя приела.

Макар че в началото на деня се появи предположение, че е възможно трагедията с 26-годишното момиче да е породено от ревност, съмненията бързо се разсеяха. Близки и приятели на влюбената двойка разказаха, че Милена и Илиян били много щастливи заедно и след предложението за брак, започнали да планират бъдещата си сватба. Криминалисти заявяват, че това най-вероятно е случайно убийство и не е било насочено ...

» повече