Подтепето

криминале

14 Май, 2018

Студентката Габриела Медарова отново се озова в ареста

Този път я задържаха за нанасяне на лека телесна повреда по хулигански подбуди

Разбила носа на друго момиче пред тоалетните в Мегами  

Половин месец след като напусна ареста, студентката Габриела Медарова се върна в него. Тя бе задържана за нанасяне на лека телесна повреда по хулигански подбуди на друго момиче. Инцидентът, при който Габриела разбила носа на Катя А., се случил пред тоалетните в клуб Мегами.

„Районна прокуратура-Пловдив разпореди провеждането на бързо производство. От установените към настоящия момент факти е видно, че в ранните часове на 11 май, Катя празнувала рожден ден със свои приятели в Мегами. Около 02.50 часа тя отишла до тоалетната в заведението и на излизане непознато за нея лице от женски пол й нанесло удар с юмрук в лицето в присъствието на очевидци. От удара Катя паднала на земята и от носа й потекла кръв. Установена е самоличността на лицето, отправило удара - Габриела Медарова от Пловдив, като към настоящия момент същата е задържана за 24 часа, съобщават от прокуратурата.

По делото предстои установяване и разпити на всички очевидци на инцидента, изготвяне на медицинска експертиза относно вида на нанесената на пострадалата телесна повреда и механизма за причиняването й. За престъплението законът предвижда наказание до една година лишаване от свобода или пробация. Работата по случая продължава, допълват от държавното обвинение.

Припомняме, че преди по-малко от месец Медарова бе задържана за погрома на няколко автомобила край жилищен комплекс Оазис. Тя причини ПТП-то, след като се бе качила зад волана на автомобила на приятеля си сериозно почерпена.

  • 14 Май, 2018 | в Пловдив вместо КУЧКА употребяваме ...
    Само десетина коли потрошила милата, горката, набедената пияница, как успяла ДА НЕ СЕ СПРЕ след първата, добре, след третата поне ...а? А? И после ни коригират как че тя не била танцьорка, не стриптизьорка, нито КУЧКА никаква; тя била "студентка" на която тати обещал да й купи даже докторска дисертация (изработва се от ТНТМ, почти готова =и ЗАЩИТЕНА по уговорките)
Още от рубриката "криминале"

Подобни новини

22 Май, 2018

Габриела Медарова се връща в ареста

Тя поиска да се лекува и да продължи да учи

След като чу решението на съда, младата жена се довлече до първия стол зад гърба ѝ и започна да плаче неистово

Пловдивският окръжен съд не потвърди мярката за неотклонение „подписка“ спрямо Габриела Медарова, постановена от районните магистрати за престъпление по чл. 131 ал.1 т.12 вр. чл. 130 ал.2 от НК. Тричленен състав днес уважи искането на прокуратурата за „Задържане под стража“.

Разплаканата Габриела каза на съда, че иска да е на свобода, да бъде с родителите си и да може да продължи да се лекува и да учи. След като чу решението на съда, младата жена се довлече до първия стол зад гърба ѝ и започна да ...

» повече
18 Май, 2018

Изгониха журналистите от заседанието за мярката на Габриела с обяснението, че залата е тясна

В зала № 9 на Районен съд Пловдив се влиза зад гардероба, което е нарушение на наредбите за безопасност  

Според защитата на арестуваната, запис камери пред тоалетните на бара доказва невинността ѝ

 

Съдия Димитър Кацарев нареди журналистите да напуснат зала № 9 на Районен съд – Пловдив, в която се гледа искането на Районната прокуратура за вземане на мярка за неотклонение "задържане под стража“ спрямо Габриела Медарова за престъпление по чл. 131 ал.1 т.12 вр. чл. 130 ал.2 от НК. Магистратът изтъкна, че помещението не може да събере всички желаещи да присъстват на откритото заседание.  

Въпросната зала е не само малка за разглеждане на дела с широк обществен и медиен интерес, достъпът до нея е меко казано затруднен. Половината от ...

» повече
18 Май, 2018

Прокуратурата иска Габриела Медарова да остане в ареста

Студентката бе задържана, след като удари млада жена в заведение по време, в което бе с мярка за неотклонение „парична гаранция“ заради помляни 10 коли пред Оазис 4

Районен съд – Пловдив ще разгледа днес искането на Районна прокуратура за вземане на мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо Габриела Медарова за престъпление по чл. 131 ал.1 т.12 вр. чл. 130 ал.2 от НК.

Припомняме, че студентката бе задържана, след като удари млада жена в заведение по време, в което бе с мярка за неотклонение „парична гаранция“ заради помляни 10 коли пред Оазис 4 пияна и дрогирана.

Очаквайте подбробности

» повече