Студентката Габриела Медарова отново се озова в ареста

Криминале

Този път я задържаха за нанасяне на лека телесна повреда по хулигански подбуди

Разбила носа на друго момиче пред тоалетните в Мегами  

Половин месец след като напусна ареста, студентката Габриела Медарова се върна в него. Тя бе задържана за нанасяне на лека телесна повреда по хулигански подбуди на друго момиче. Инцидентът, при който Габриела разбила носа на Катя А., се случил пред тоалетните в клуб Мегами.

„Районна прокуратура-Пловдив разпореди провеждането на бързо производство. От установените към настоящия момент факти е видно, че в ранните часове на 11 май, Катя празнувала рожден ден със свои приятели в Мегами. Около 02.50 часа тя отишла до тоалетната в заведението и на излизане непознато за нея лице от женски пол й нанесло удар с юмрук в лицето в присъствието на очевидци. От удара Катя паднала на земята и от носа й потекла кръв. Установена е самоличността на лицето, отправило удара – Габриела Медарова от Пловдив, като към настоящия момент същата е задържана за 24 часа, съобщават от прокуратурата.

По делото предстои установяване и разпити на всички очевидци на инцидента, изготвяне на медицинска експертиза относно вида на нанесената на пострадалата телесна повреда и механизма за причиняването й. За престъплението законът предвижда наказание до една година лишаване от свобода или пробация. Работата по случая продължава, допълват от държавното обвинение.

Припомняме, че преди по-малко от месец Медарова бе задържана за погрома на няколко автомобила край жилищен комплекс Оазис. Тя причини ПТП-то, след като се бе качила зад волана на автомобила на приятеля си сериозно почерпена.

Споделете ни във:

Подобни статии

1 коментар

  1. Само десетина коли потрошила милата, горката, набедената пияница, как успяла ДА НЕ СЕ СПРЕ след първата, добре, след третата поне …а? А? И после ни коригират как че тя не била танцьорка, не стриптизьорка, нито КУЧКА никаква; тя била „студентка“ на която тати обещал да й купи даже докторска дисертация (изработва се от ТНТМ, почти готова =и ЗАЩИТЕНА по уговорките)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.