Подтепето

криминале

28 Май, 2018

Шофьор на автобус загина на Голямоконраско шосе

Предполага се, че водачът на 93 е получил инфаркт

Автобус от масовия градски транспорт на Пловдив, движещ се по маршрута на линия № 93, е претърпял катастрофа на Голямоконарско шосе. Шофьорът е загинал на място, съобщиха от Областната дирекция на Полицията в Пловдив.

Сигналът е постъпил на Спешния телефон 112 в 10.15 часа днес. Подаден е от работници в промишлената зона, които са се притекли на помощ, виждайки инцидента. По първоначалната информация от ОД на МВР, автобусът е навлязъл в насрещната лента и се блъснал в мантинела.

Според очевидци обаче, рейсът се е забил в рекламен билборд на камиони „Скания“. На място е загинал водачът, който е на 57 години. Няма пострадали пътници.

За да избегне сблъсък с автобуса, водачката на движещ се насреща Опел е направила рязка маневра и е катастрофирала в друга кола. При този сблъсък няма тежко пострадали. За него не се съобщава от полицията.   

Все още се извършва се оглед на местопроизшествието.

Движението по пътя не е спряно.

Няма направени коментари
Още от рубриката "криминале"

Подобни новини

28 Май, 2018

Чужд тир премаза кола на магистрала Тракия, двама са загинали

От началото на деня трима души „намериха“ смъртта си по пътищата на областта. Поредният трагичен инцидент е взел две жертви по обяд на автомагистрала „Тракия“.

Около 13.50 часа е постъпил сигнал на спешния номер 112 за пътен инцидент на АМ "Тракия", в района на 122 км, в посока София. Според първоначалната информация от ОД на МВР, тир с чужда регистрация е преминал през мантинелата в насрещното платно и се сблъскал с Ауди с бургаска регистрация. Загинали са двама души.

От АПИ съобщиха,че движението по АМ "Тракия" при км 126 в посока София се осъществява в изпреварващата лента.

Припомняме, че преди обяд днес в катастрофа на Голямоконарско шосе загина водач на автобус от градски транспорт в Пловдив.  

» повече