Пратиха в ареста двама, изнасилили и ограбили 21-годишна жена

Криминале

Двама мъже бяха задържани и пратени в ареста от районния съд за изнасилване и грабеж на 21-годишна жена. Темида определи мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо Станимир С., на 21 г., и Спас Г., на 20 г., привлечени като обвиняеми за това, че в съучастие като съизвършители тежкото престъпление. На 29 декември рано сутринта, в близост до Околовръстното шосе на Пловдив, двамата се движели с лек автомобил „Опел Астра“. Те забелязали  на отсрещната страна на шосето, 21-годишната пострадала жена, която махала на автомобили, за да се придвижи на автостоп към Пловдив. Обвиняемите променили посоката си на движение, спрели и качили жената в автомобила си.  След сто метра водачът отбил от пътя, като спрял на място с храсти и дървета. След като използвали сила, въпреки съпротивата на жената, Станимир и Спас й отнели мобилния телефон и я изнасилили. По-късно те свалили пострадалата от автомобила и си заминали. Жената потърсила помощ в близка бензиностанция, а впоследствие подала оплакване в Трето РУ на МВР-Пловдив.

Споделете ни във:

Подобни статии

5 коментара

  1. Ловка ТРУЖЕНИЧКА, пу машалла! Интересна разновидност на обикновеното обслужване на КАМИОНДЖИИТЕ (‘къф го е търсила на … околовръстното г-цата? Почтени жени самички наОколо??? Що не си седиш на ТРОТОАРО ДА ГАРАТА, МА?) – горките момченца са се подвели по подканящия ЗНАК (афтостоп ха-ха!). А дали са я „ограбили“ – на БОСИЯ ЦЪРВУЛИТЕ, вероятно са се почерпили с по една цигарка от нейните. Което си е редно, след като са я УСИЛНО РАБОТИЛИ.

  2. Каквито времена са настанали ето и към БГнавлиза практиката да бъдат ОДРУСАНИ мъжете финансово и всякакси, да им съсипят КАРИЕРАТА чрез простичка (понякога анонимна) клевета: „ами да, Иво Дернев минавайки покрай ми се опря в лявата цица и досега страдам, съня си загубих!“. Кой нашенец в полова зрялост или на средна възраст не може да бъде обвинен, че е ПОСЕГНАЛ? Всеки е ВИНОВЕН до доказване на противното!

  3. по-точно казано в по-долния сценарий: „…клевета: „ами да, Иво Дернев минавайки покрай мен ми се опря в лявата цица и досега …“ И ДОСЕГА СИ ИСКАМ ПАРИТЕ АЗ, обезщетенийце като пенсийка един вид да ми се присъди. Не е вярно дето лъже Данчето, че аз сама му се натиках на него (както обикновено, всеки ден и седмица) натясно с разгърденото ми деколте – завистница, старата чанта!

  4. Не става ясно от сърцераздирателната Сага кой ПЪРВИ – Спас или Стан е проникнал в Девицата? Със или без Презерватив? Тя дали не е заразна, а? И в крайна сметка щом „Жената потърсила помощ в близка бензиностанция..“ това значи, че са в комбина с бензинаджията =за лесни буйни печалби, че за каките ЖИВОТО Е СУРАВ

  5. Тия 4 броя мнения на някакъв незадоволен сексуален манияк ли са или на 1 от 2-та броя изнасилвачи?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.