Подтепето

криминале

12 Юли, 2018

Полицията разпространи снимка на избягалия затворник

Издирва се 59-годишен мъж

В 20.30 часа вчера във Второ РУ в Пловдив постъпил сигнал от затвора в града, че 59-годишният лишен от свобода Младен Младенов е в неизвестност след като напуснал без предупреждение болница, където бил настанен за лечение. 

Гражданите, които разполагат с информация за местонахождението му, могат да сигнализират в дежурната част на ОДМВР – Пловдив на телефони 032/632210 и 032/932323, в най-близкото районно полицейско управление или на тел. 112.

Няма направени коментари
Още от рубриката "криминале"

Подобни новини

14 Юли, 2018

Затворникът Младенов спал по пейките в района на Гребната (ВИДЕО)

Избягал от болницата след новината за тежко заболяване

По закон го очакват до 3 години зад решетките

Таня Грозданова

59-годишният Младен Младенов, излежаващ присъда на общ режим в общежитието към затвора в Пловдив, който се отклони в средата на седмицата, напускайки УМБАЛ „Свети Георги“ е бил разпознат от униформени в събота сутринта в района на бул. „Марица – Юг“. Той е бил заловен при съвместни действия на служители от III-то и II-ро Районо управление. Това заяви на извънреден брифинг шефът на полицията в Пловдив Атанас Илков. Брифингът ви предадохме на живо във Facebook страницата на Под тепето.

Мъжът е бил откаран във Второ районно, където са му снети обяснения, а после е предаден на служители на затвора. Илков не цитира обясненията ...

» повече
14 Юли, 2018

Заловиха затворника, който избяга от болницата в Пловдив

Той е бил разпознат и задържан от служители на III РУП

Лишеният от свобода 59- годишен мъж, който според терминологията , се отклони от УМБАЛ „Свети Георги“ в средата на седмицата е бил задържан тази сутрин, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР в Пловдив.  

Припомняме, че Младен Младенов бе настанен за лечение в здравното заведение в началото на седмицата, а лекарите установили липсата му след вечерна визитация в сряда. Той е изтърпявал наказание от една година и шест месеца „лишаване от свобода“ за кражба при първоначален „общ“ режим в Затворническо общежитие от открит тип „Хеброс“, поради което и не е бил под постоянна охрана в болницата.

По ирония на съдбата, тази сутрин Младенов е бил установен и задържан от ...

» повече
12 Юли, 2018

Избягалият от болницата в Пловдив затворник е лежал за кражба

Районна прокуратура-Пловдив наблюдава досъдебно производство за бягство на затворник

карикатура: Ириен Трендафилов/ Затворническа музика

59-годишният мъж, който се е отклонил от затвора в Пловдив е изтърпявал наказание от една година и шест месеца „лишаване от свобода“ за кражба при първоначален „общ“ режим в Затворническо общежитие от открит тип „Хеброс“, поради което и не е бил под постоянна охрана в болницата. Това става ясно от съобщение на Района прокуратура-Пловдив, която наблюдава досъдебно производство за бягство на затворника. Става дума за престъпление по чл. 297 ал. 1 от Наказателния кодекс.

До момента е установено, че на 11 юли 2018 г., лишеният от свобода М.М., на 59 г., след 8,40 часа, е напуснал болница в гр. Пловдив, в която е бил настанен за лечение и не ...

» повече
12 Юли, 2018

Затворник избяга от УМБАЛ „Св. Георги“

Бил на лек режим

Наказан с лишаване от свобода, който излежавал присъда в  затвора в Пловдив, е изчезнал в сряда по обяд от болница в Пловдив. За поредното бягство на затворник съобщава БНТ, позовавайки се на  директора на затвора в Пловдив Божил Иванов.

Затворникът е изчезнал от УМБАЛ  „Свети Георги“ , а липсата му е установена след визитация.

Той е бил настанен с цел да му бъдат извършени медицински манипулации, постъпил е в здравното заведение в началото на седмицата. Трябвало да остане няколко дни. Според информация на Nova, става дума за 59-годишният Младен Младенов. Затворникът е бил на лек режим и затова пред болничната му стая не е имало охрана.

Това е пореден случай на изчезнал затворник от Пловдив за последните ...

» повече
28 Юни, 2018

Избягалият арестант Петър Петров се предаде

Скочилият от тоалетната на втория етаж в Трето районно отиде в прокуратурата в Монтана с адвоката си

Беглецът Петър Петров, който скочи от тоалетната на втория етаж на Трето районно и изчезна, се предаде на властите. Арестуваният за разпространение на наркотици мъж от Монтана бе издирван в продължение на три дни от пловдивската полиция, но усилията на служителите на реда се оказаха безуспешни. Петров се озова в родния си град Монтана и сам се предаде на тамошната прокуратура, в присъствието на адвоката си.

Посредством защитника си, издирваният е заявил, че ще се предаде в прокуратурата. Предприети са били необходимите действия, като днес, в ранния следобед, обвиняемият се е предал в Окръжна прокуратура – Монтана, придружен от своя адвокат, и понастоящем се ...

» повече