Подтепето

криминале

14 Ноев, 2017

Пловдивски митничари задържаха над 13 хил. кг газ и 7000 л бензин и дизел

Горивата били без документи

При проверки на пет бензиностанции на територията на общините Садово, Първомай, Асеновград и Димитровград митническите и данъчни служители установяват големи разлики между документите за доставените количества и показанията на нивомерните системи

13 152 кг  газ пропан-бутан LPG, 5387 л дизелово гориво и 2186 л бензин без документи за платен акциз задържаха при съвместни проверки митнически служители на Митница Пловдив и служители на ТД на НАП.

При проверки на пет бензиностанции на територията на общините Садово, Първомай, Асеновград и Димитровград митническите и данъчни служители установяват големи разлики между документите за доставените количества и показанията на нивомерните системи на съдовете за съхранение на горивата. За разликите на количествата горива, за които не са били представени документи за платен акциз, е извършено обезпечаване чрез пломбиране на съдовете, в които се съхраняват.

Взети са проби за лабораторен анализ, които ще установят точния вид на стоките и размера на избегнатия акциз, след което ще бъде образувано административнонаказателно производство срещу отговорното лице.

  • 17 Мар, 2018 | RobertBef
    <a href=http://bit.ly/2pewSI9>купить часы мужские наручные в москве</a> Распродажа элитных часов http://bit.ly/2FxHNaC СКИДКА ДО 50% НА ВЕСЬ КАТАЛОГ! Оплата часов после получения на руки! Доставка по стране 7 - 14 дней с момента заказа! Прямые поставки с заводов производителя! ,,,+
Още от рубриката "криминале"

Подобни новини