Подтепето

криминале

20 Май, 2018

Осем души за задържани след сбиване в Колодрума

Осем души за задържани след сбиване снощи в зала Колодрум. Сигналът е получен около 23.30 часа в събота срещу неделя. Конфликтът е преустановен с намесата на Специализирани полицейски сили. По първоначални данни, участниците са фенове на ЦСКА и Локомотив Пловдив. По случая работят служители на Пето районно управление на полицията.

Очаквайте подробности

Няма направени коментари
Още от рубриката "криминале"

Подобни новини

21 Май, 2018

Осемте задържани след мелето в Колодрума остават в ареста за 72 часа

Районна прокуратура-Пловдив наблюдава осем бързи производства за хулиганство

Под наблюдението на Районна прокуратура-Пловдив са образувани осем бързи производства за хулиганство във връзка с инцидент по време на спортно мероприятие, провело се на 19 май 2018 г. в гр. Пловдив.  В хода на бързите производства са били задържани осем лица, по отношение на които, на 20 май 2018 г., дежурен прокурор в Районна прокуратура-Пловдив е постановил задържането им за срок от 72 часа. До момента са разпитани над 25 свидетели, проведени са множество оперативно-издирвателни мероприятия по установяването на очевидци, приобщени са записи от камери, събират се доказателства по делата, като продължават да се извършват и други процесуално-следствени действия.

» повече
20 Май, 2018

Появиха се видеа от мелето в зала Колодрума

На бойното поле летят димки и бомбички

Водещият зове: Стига, момчета! Не разваляйте шоуто!

Охраната не се вижда

Няколко любителски видеа се появиха в различни платформи след оповестяването на подробности от снощното кърваво меле в Колодрума. Скандалът е вазникнал между фенове на ЦСКА и Локомотив (Пловдив). В масовите безредици са участвали около 200 души.

В залата летят предмети и бомбички, става ясно от видеоматериалите . Според запознати на провеждащото се там бойно шоу с най-голям интерес се е ползвала  битката между Владислав Кънчев от "ANIMALS" и Виктор Николов от "Lauta Army". Зрители разказват, че Кънчев не бил доволен от съдиите, което разпалило искрата на страстите в залата и дало старт на боя между  фракциите.

На един от клиповете тийнейджъри коментират, че ...

» повече
20 Май, 2018

Ултраси мятали бомбички по полицията в Колодрума

Частна фирма от Пловдив охранявала събитието

7 полицаи са пострадали, 8 са арестуваните хулигани

Вечер на бойните спортове в Многофункционална спортна зала „Колодрума“ в Пловдив се превърна в бойно поле в действителност в събота 19 май. Както ви съобщихме по-рано днес осем души за задържани след сбиването снощи. Сигналът е получен около 23.30 часа в събота срещу неделя. Конфликтът е преустановен с намесата на Специализирани полицейски сили. По първоначални данни, участниците са фенове на ЦСКА и Локомотив Пловдив.

7 полциаи са пострадали, те са били прегледани, оказана им е медицинска помощ и са освободени. Нямат сериозни рани. Това заяви в специално изявление по случая директорът на ОД на МВР – Пловдив ст. комисар Атанас Илков. Има нанесени материални щети ...

» повече