Колеги на доц. Стефан Нейков: Беше много добър и сговорчив човек

Криминале

Убитият специалист по зеленчукопроизводство се е пенсионирал в института в Садово преди 6 години, но не спирал да работи

Като много добър и сговорчив човек. И изключителен експерт по специалността си Зеленчукопроизводство. Така описват намерения убит снощи доц. Стефан Нейков негови бивши колеги от института в Садово. Те не скриха пред Под тепето, че са потресени от новината за насилствената смърт на доцента.  Припомняме, че 70-годишният агро учен бе намерен мъртъв, с множество следи от удари по цялото тяло, на няколко метра от семейния Фолксваген Поло на бул. „Христо Ботев” снощи. Прокуратурата работи по няколко различни версии за убийството на доц. Нейков.

Стефан Нейков се е пенсионирал преди около 6 години в института в Садово, където изкарва целия си трудов стаж. Специалистът по зеленчукопроизводство е участвал в куп разработки на нови сортове. Бил е ръководител на звено „Бюро за научно обслужване и маркетинг” в института. Последно, заедно със свои колеги, е съавтор на нов сорт алабаш. Въпреки пенсионирането си, не е спирал с работата нито за миг. Преподавал е и е бил изключително активен. Неговите приятели от Садово си спомниха, че дълго време е помагал ежедневно на свой колега, който е бил на легло.

 

Споделете ни във:

Подобни статии

1 коментар

  1. Още ли не сте разбрали, че целият извратен и зловещ сценарий за побоя до смърт с бухалка, че и навиране на бухалката в задника на доц.Нейков, уж в резултат на сексуален тормоз и изнудване от доцента, с добавка кражба на златния му синджир е реализиран по идея на лукавата 32-годишна студентка Иванка Стоичкова като насила да са замъкнали стареца на тъмното скатано място!Тъпия Илия и хитрата Иванка са банда нагли агресивни крадци и убийци!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.