Индийци попаднаха в ареста за хулиганство, единият нападнал полицай

Криминале

Двама индийски граждани попаднаха в ареста заради хулигански действия и нападение над полицейски служители. 34-годишните Кулджит С. и Амандиип С. бяха привлечени като обвиняеми от Районна прокуратура за това, че са извършили непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото, които се отличават с изключителен цинизъм и дързост. Спрямо Амандиип С. е повдигнато и обвинение и за причиняване на лека телесна повреда на полицейски орган.

Ешънът, за който са задържани, се разиграл на 2 януари. Двамата индийци  извършили хулигански действия, за което бил подаден сигнал на тел. 112.  На място пристигнал дежурен екип на полицията и при опит да бъде задържан обвиняемият Амандиип С.  нанесъл телесна повреда на един от служителите на МВР, като го ударил в областта на ръката и крака. Двамата обвиняеми били отведени в 4 РУ на МВР-Пловдив, където продължили да буйстват, като блъскали вратата на арестното  помещение, отправили обиди към служителите на МВР. 

Те са задържани за срок от 72 часа с постановление на наблюдаващия прокурор.

Разследването по случая продължава, назначени са експертизи. Установено е, че обвиняемият Кулжит С. е постоянно пребиваващ в България, а обвиняемият Амандиип  С.  е индийски гражданин с документ за самоличност, издаден от Германия, съобщават от прокуратурата.

Споделете ни във:

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.