Доцент Стефан Нейков е пребит до смърт с бейзболна бухалка

Криминале

Съпруг на негова студентка е задържан за убийството

Доцент Стефан Нейков е бил пребит с бейзболна бухалка, заяви за Под тепето зам.- окръжният прокурор Галин Гавраилов. Задържан е съпруг на бивша студентка на специалистът по зеленчукопроизводство.  Доцентът е бил примамен за среща край спортната зала в село Оризари, където са му били нанесени ударите. След което, все още жив, е бил отракан до автомобила му на бул. „Христо Ботев”, изоставен бил до возилото си от нападателя и малко по-късно починал.

Студентката, чийто съпруг е играл бейзбол с тялото на Стефан Нейков, е искала да завърши образованието си. Тя започнала да учи през 2005г., но по-късно прекъснала. Свързала се с доцент Нейков, с който имали отношения в началото на следването си, да й помогне със завършването. Той обаче поискал нещо в замяна. 32-годишната жена се оплакала на съпруга си и той явно е решил да даде урок на доцента.

Двамата са задържани днес, като след разпита жената е била освободена. Съпругът й е на 42 години. Той е задържан за 72 часа.

Споделете ни във:

9 thoughts on “Доцент Стефан Нейков е пребит до смърт с бейзболна бухалка

  1. Do Vasileva: Tova ne e nelepa smart, a UBIJSTVO! Ili za Vas sad i zakoni NJAMA, ami da vzemem togava za shtjalo i neshtjalo da se prebivame kato bezdomni kucheta??????

  2. Василева, пишете откровени глупости – става дума за организирано убийство. Четене с разбиране, се изучава в началните класове…Василева!

  3. Щом „с който имали отношения в началото на следването си, да й помогне“ става ясно, че даже и да си е поискал човекът, нищо особено. Друга е интригата: некадърницата „студентствала“ отначало с оная си работа напред, но така става ДОНЯКЪДЕ = и запецнала. Сложила си официални гащи и отишла да му се умилква да я дипломира, на което той се изсмял – блондинки от втори курс напират. Озлобена, тя го ПОРЪЧВА на мутрата. НАРАВНО ОТГОВОРНА Е ЗА ПОРЪЧКА.

  4. Колега Василевна, и МЛАДИТЕ ПОХОТЛИВЦИ ли ни мразите? каза:

    Ако за назидание на ДЪРТИТЕ служи нелепата трагедия, възниква у нас, 44-годишните мераклии въпросът дали и нас Василева ни мрази също толкова, или? Отговор със фото снимка, молим, до Весо, 623 895

  5. „32-годишната жена се оплакала на съпруга си и той явно е решил да даде урок на доцента.“ Погрешно решение, което показва що за хуманоиди се влачат около „вишото“ образование в БГто. Неандерталецът щеше да иде да пита Вожда на Племето К’О ДА ПРАЯ СЕГА? и щяха да спазарят следващия чувал краставици с профа. Много важно кучката какво лъже.

  6. Ако наистина преди „студентката“ е имала един КОИТУС с професора, този Казус става кристално ясен даже за гурелясалия поглед на пловдивското КРИВОсъдие: предумишлено УБИЙСТВО. Не „случайно“, не „избухване“ в бара. Дали пък няма (по някакъв начин) ПЛАТЕНА ПОРЪЧКА? В наши дни съпруг, семейство и т. н. са разтегливи понятия. Като разпитали клеветницата я ПУСНАЛИ, а паспортът не й го взеха. Иди я търси … ТЯ Е СЪУЧАСТНИК.

  7. Pri podobno zhestoko ubijstvo s tozi vid agresija: zashto polizaite i prokuraturata ne proverjat za izvarsheni, nerazkriti prestaplenija v Evropa ili po-tochno v stranite, kadeto tozi I.S. e karal kamion?????

  8. Още ли не сте разбрали, че целият извратен и зловещ сценарий за побоя до смърт с бухалка, че и навиране на бухалката в задника на доц.Нейков, уж в резултат на сексуален тормоз и изнудване от доцента, с добавка кражба на златния му синджир е реализиран по идея на лукавата 32-годишна студентка Иванка Стоичкова като насила да са замъкнали стареца на тъмното скатано място!Тъпия Илия и хитрата Иванка са банда нагли крадци и убийци!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.