15 видеокамери са заснели колата прегазила жената на пешеходната пътека на бул. „Шести септември“

Криминале

Едно единствено цвете е оставено на мястото на произшествието

В момента тече разследване от Второ районно

Не е ясно дали жертвата има роднинска връзка със собственичката на заведение "Vision"

61-годишната Бонка Куманова, която бе прегазена от автомобил на пешеходна пътека в центъра на Пловдив миналата вечер е работила в заведение “Vision”, в непосредствена близост до дома си. Тя е била служител в кухнята на заведението и е отивала до магазина на ул. „Данаил Николаев“ по време на смяната. Няма информация Бонка да е имала роднинска връзка със собствениците на заведението, както се твърди.

Хората в квартала са потресени от случилото се и коментират темата на дълго и широко. Магазинерки, от намиращите се наблизо търговски обекти, заявяват, че са видели автомобилът убиец да завива по улица „Жан Жорес“.

Забелязаха се и няколко майки от квартала, които заведоха децата си на мястото на произшествието, за да ги научат, че трябва да пазят не само собствения си, но и чуждия живот по пътищата. Други жители на района споделиха, че пешеходната пътека на бул. "Шести септември" срещу бившето кино Фламинго е опасна по принцип и не веднъж са се отървавали на косъм от сблъсък с автомобил. Липсата на светофар на зебрата също е голяма пречка за преминаващите.

Въпреки слуховете, че десетки хора са се стекли на мястото на инцидента, за да поставят цвете и да запалят свещички, за момента на разграничителната метална ограда пред заведение "Vision" има само една червена китка и една свещичка в пластмасова чашка.

Към момента са предоставени видеозаписи от 15 камери на търговски обекти в района, които детайлно ще бъдат прегледани от служителите на реда. От Второ районно, към момента, не дават никаква информация относно случилото се, тъй като тече разследване.

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.