КриминалеНовини

Юмруци на булевард в Пловдив

Шофьор ступал на червен светофар двама мотористи

Засекли му пътя и жестикулирали

36 -годишен пловдивчанин е в полицейският арест, съобщиха от ОД на МВР. Той е арестуван след издирване и подаден сигнал на спешния телефон 112 от мъж и тийнейджър, които се оплакали, че шофьор на „Дачия“ и им нанесъл удари, докато изчаквали на червен сигнал на светофара на кръстовище между бул. „България“ и бул. „Васил Априлов“.

Около 20 часа снощи полицейски патрул реагирал на получения сигнал. На място 35-годишен водач на мотоциклет „Ямаха“ и 19-годишният му спътник разказали на полицията, че водачът на дачията слязъл от лекия си автомобил и започнал да ги млати с юмруци. Двамата нямат сериозни наранявания.

В резултат на предприетото издирване, същата вечер, в полицейския арест в Трето РУ в Пловдив е бил отведен 36-годишният шофьор на колата. Срещу него е образувано бързо производство по чл. 325, ал.3 от НК.

По първоначални данни действията на мъжа били провокирани от засичане на пътя и отправени към него неприлични жестове от страна на мотористите. Предстои материалите по случая да бъдат внесени в прокуратурата.   

Снимката е илюстративна/ архив Под тепето

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина