КриминалеНовини

Полицията в Труд прибра двама дрогирани шофьори от пътя и взе регистрационните табели на колите им

За 24 часа при спецоперация са установени десетки нарушения и са връчени 74 санкции

Само за денонощие, в рамките на специализирана полицейска операция на територията на село Труд, са образувани две бързи производства. Акцията бе проведена от полицейските служители от РУ-Труд по линия „Пътен контрол“.  В рамките на проведената акция са проверени 162 моторни превозни средства.

В хода на извършени проверки по пътищата, пробите за употреба на опиати, направени на 40-годишен мъж от Казанлък, управлявал лек автомобил Пежо и 34-годишен водач на Хонда, отчели положителен резултат. Регистрационните табели на автомобилите са свалени, а двамата мъжете са прекарали нощта в полицейския арест.

Установен е 16-годишен, неправоспособен водач от село Строево, шофирал автомобил без книжка.

С фиш са глобени 59 водача, а съставените актове за установено административно нарушение са 15 броя. За неправилно изпреварване са санкционирани шестима водачи. 8 от автомобилите са били без документи за извършен годишен технически преглед.

Полицейските служители от районното управление са санкционирали 34 от водачите за различни нарушения по Закона за движение по пътищата: шофиране без включени светлини, нарушения на пътна маркировка и неспазване на знаци.

Петима от проверените пътници не са носили в себе си документи за самоличност и са санкционирани за това нарушение по Закона за българските документи за самоличност с глоби от 50 лева.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина