КриминалеНовини

Нов шеф на “Криминална полиция” в Пловдив

Комисар Георги Ташев пое ръководството на отдела

Със заповед на министъра на вътрешните работи от 3.07.2019 г. комисар Георги Ташев е назначен на длъжност началник отдел “Криминална полиция” при областната дирекция на МВР в Пловдив.

Георги Ташев е роден през 1977 година в град Пещера. Завършил е висше образование в Академия на МВР през 2006 г. по специалността „Противодействие на престъпността и опазване на обществения ред“ с образователно – квалификационна степен „бакалавър“. През 2010 г. е придобил магистърска степен на висшето образование в Пловдивски университет „Паисий Хилендарски“ по специалността „Право“.

В системата на МВР започва работа през 1998 г.  като полицай в сектор „СПООР и ПОММББ“ при служба „Полиция“ на РДВР – Пловдив. През 2002 г. заема длъжността младши разузнавач в сектор „Криминална полиция“ към Трето РУ – Пловдив. В периода 2007 – 2010 година работи като разузнавач в група “Наркотици и криминален контингент“ на сектор „Криминална полиция“ към отдел „Противодействие на престъпността“. От 2011 г. до 2014 г. е началник на група “Престъпления против собствеността” в отдел “Криминална полиция”, а от 2017 г. до настоящия момент – началник на сектор “Противодействие на общата престъпност и на престъпления с висока обществена опасност” в същия отдел.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина