Трима в ареста след спецакция срещу наркоразпространението в Столипиново

Криминале Новини

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив
Под Тепето

При процесуално-следствените действия под наблюдение на Окръжна прокуратура – Пловдив са иззети близо 260 грама хероин, кокаин, електронна везна и мобилни телефони

Специализирана полицейска операция за противодействие на разпространението и употребата на наркотици бе проведена вчера от служители на отдел “Криминална полиция” и сектор “Специализирани полицейски сили” в Пловдив. Процесуално-следствените действия са осъществени на територията на квартал “Столипиново”, под наблюдение на Окръжна прокуратура – Пловдив. В хода на акцията, на адрес на ул. “Възход”, в момент на сделка между наркоразпространители, били заловени 37-годишната обитателка на жилището и двама мъже на 24 и 48 години. От тях разследващите иззели общо 257,6 грама хероин, кокаин и електронна везна със следи от същия наркотик, мобилни телефони.

По случая е образувано досъдебно производство по чл. 354а, ал.1 от НК, което се наблюдава от Окръжна прокуратура-Пловдив.

Тримата са били задържани за срок до 24 часа по Закона за МВР. Впоследствие са им повдигнати обвинения и с постановление на  наблюдаващия прокурор са задържани за срок от 72 часа. Криминалисти продължават работата по документиране на престъпната дейност на извършителите под ръководството на Окръжна прокуратура-Пловдив.

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.