КриминалеНовини

Пиян шофьор заби кола в стълб, пострада приятелят му

Водачът, с 2 промила алкохол, е задържан в ареста   

Още трима нарушители на пътя, шофирали след упортреба на алкохол, били засечени при проверки за безопасност на движението през изминалото денонощие в областта

Пътник в лек автомобил с пиян водач е пострадал при катастрофа вчера. Около 3.40 часа в полицията било съобщено, че в пловдивското село Войсил „Рено“ се ударило в електрически стълб.

В болница за наблюдение е настанен 20-годишен младеж, пътувал в колата, управлявана от 20-годишен местен жител. При проверка с дрегер било установено, че шофьорът е употребил алкохол над 2 промила. Задържан е за срок до 24 часа в РУ – Труд. Образувано е бързо производство.

Трима нарушители на пътя били засечени при проверки за безопасност на движението през изминалото денонощие. В първите минути на днешния ден на ул. „Цариградско шосе“ в Пловдив 25-годишен от града управлявал лек автомобил „Рено“ след употреба на алкохол 1,35 промила. С 1,27 промила бил 31-годишен криминално проявен и осъждан жител на Девин, хванат около 5 часа вчера на бул. „Цар Борис ІІІ Обединител“ зад волана на лек автомобил „Опел“. Под въздействие на спиртни напитки – 1,38 промила, бил и 66-годишен водач на автомобил от същата марка, установен от служителите на реда в Първомай.  По случаите са образувани бързи производства.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина