ИзбориНовини

Славчо Атанасов: Балотажът е различен

„Там служебна победа или предимство от набрана преднина няма. Има истински избор“

Няма да допусна Пловдив да бъде заложник на партийни комбинации, бизнес машинации и корпоративни схеми. Това заяви кандидатът за кмет на Пловдив, издигнат от местната коалиция НФСБ-ВМРО, Славчо Атанасов дни преди втория тур на изборите под тепетата в обръщение към гласоподавателите.

„За това е нужно вие да ми дадете мандат със своя глас на 3 ноември! Вярвам, че моят град ще бъде безкомпромисен към отиващото си управление!“ – допълни Атанасов.

В обръщението си той казва, че пловдивчани са определили на финала за високата чест кмет на града да се състезава със Здравко Димитров (ПП ГЕРБ), когото призовава отново на публичен дебат с думите:

„Моят опонент, като бивш спортист, би следвало добре да знае, че най-логично е да се изправим в публичен дебат, един срещу друг, със своите политики за развитието на Пловдив. Защото, на втория тур служебна победа или предимство от набрана преднина – няма. Има истински мажоритарен избор.“

„Ако за нещо съжалявам и днес, това е че няма как лично да благодаря на всеки един от тези 17 775 пловдивчани, които ми дадохте подкрепа на първият тур. Слушам социолозите как сравняват 16,15% с някакви други проценти. Но за мен е важно едно – зад тези „мои“ 16 и нещо процента стои надеждата за един различен Пловдив, за един по-добър Пловдив. Тези проценти са заредени с увереност, че промяната идва с гласуване по личен избор. За човек когото познават. Гласувалите за мен сте моят отбор. Вие ме правите уверен, че моето участие в тези избори е истинска кауза. Наша обща кауза. Затова отивам към втория тур – за да защитя така тази кауза,“ допълва още той.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Един коментар

Вашият коментар

Прочети също
Close
Back to top button
Изпрати новина