ГласовеИзбориМненияНовини

Президентът Петър Стоянов подкрепи листата на СДС в Пловдив

Тони Симидчиева: СДС е като любимият футболен отбор

Румен Христов: Не искаме нашите избиратели да нямат свой избор и да не могат да гласуват за любимата си партия

Таня Грозданова

Президентът на България с мандат 1997-2001 г. Петър Стоянов пристига днес в родния Пловдив, за да подкрепи листата на СДС за общински съветници на предстоящите местни избори.

Тони Симидчиева ще бъде идеалният общински съветник, това каза президентът Петър Стоянов на синя сбирка в ресторант „Одеон“ тази вечер. По думите му, тя е човек, който знае да носи отговорност и който преследва целите си до край. Според него е важно в общината да има хора с мениджърски усет.

„Затова винаги съм я харесвал – с каквото се захване, го докарва до край, а  не спира по средата и по нашенски да започне да тъпче на едно място и да се чуди какво да прави. Важно е в Общинския съвет да има хора, които вече са постигнали нещо, а  Тони Симидчиева е постигнала – без да е олигарх и без да е участвала в общински приватизации. Тя е балансиран човек, с когото можеш да говориш и да знаеш какво да очакваш от нея след време.“

Петър Стоянов призова десните избиратели в синия Пловдив да гласуват за листата на СДС.

Водачът на листата Тони Симидчиева благодари за подкрепата на всички хора, които са й се обадили и са я питали могат ли да помогнат с нещо, както и на онези, които са били остри и директно са казали, че „има сачама в главата.

„Благодаря им, защото трябваше да си отговоря на въпроса защо продължавам да го правя и си казах, че аз съм като един футболен фен. Смятам, че всяка една партия трябва да бъде като в един отбор, който се бори за постигането на някакви свои политики. И съответно и да пада отборът, и да бие, и треньорът да е лош, и мениджърът да е лош, ние трябва да го подкрепяме. Аз съм избрала отбора на СДС преди 30 години и винаги, каквото и да се случи с него,  ще му помагам“, коментира развълнувана Симидчиева.

За да подкрепи отборът на СДС с №64 и интегралната бюлетина на синьото събиране дойде и председателят на партията Румен Христов.

„Листата на СДС е листа на честта, защото е регистрирана в последния момент. За съжаление не успяхме да постигнем договореност за листата с по-големия коалиционен партньор на много места в страната – ГЕРБ, и решихме  да участваме самостоятелно просто защото не искаме нашите избиратели да нямат свой избор и да не могат да гласуват за любимата си партия – СДС. А Тони  е прекрасен човек, когото познавам от много години. Смятам, че тя заслужава доверието на седесарите в Пловдив, на хората от Синята столица на България“, каза лидерът на СДС Румен Христов.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

3 коментари

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина