Избори

Нов пенсионерски клуб радва възрастните хора в район „Централен“

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на пловдивския район „Централен“ Георги Стаменов, заместник-кметът Тошо Пашов и претендентите за общински съветници Александър Радев, Деница Чингарова, Красимир Тодоров, Мария Ненчева и Божидар Лилов бяха гости на тържеството на пенсионерите в клуба на бул. „Васил Априлов“ № 100 по повод Международния ден на възрастните хора.

Най-големият подарък от ръководството на района за празника бяха ключовете за поредния нов пенсионерски клуб на бул.“Санкт Петербург“ №1, връчени на организатора Росица Лекова.

„Поех ангажимент да имате нов пенсионерски клуб. Щастлив съм, че успях да удържа на думата си и да осигуря още едно място, където да се срещате и забавлявате“, обърна се към възрастните хора Георги Стаменов и им пожела да продължават да поддържат духа и богатия социален живот на клуба.

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на „Централен“ помоли за подкрепа на предстоящия местен вот на 27 октомври и обеща още нови клубове и разрастване на клубната дейност в района.

Той представи на пенсионерите кандидатите за общински съветници от „Централен“.

„Това са хората от района, на които Ви моля да гласувате доверие, защото те ще отговарят затова обещанията да се превърнат в реалност. Призовавам Ви на 27 октомври да изберете № 43 в бюлетината, за да успеем аз и екипът ми – симбиоза от младост, мъдрост, знание и енергия, да изпълним ангажиментите си“, каза Георги Стаменов.

Той припомни част от успешните проекти на район „Централен“, осъществени в предишния му мандат – над 80 ремонтирани улици, над 60 нови детски площадки, поставяне на ново осветление по всички основни булеварди и обновяването на Бунарджика – нещо, което се случва за пръв път от 90 години насам.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина