Избори

Кандидатът на ГЕРБ за районен кмет в Пловдив Георги Стаменов: Заедно да продължим възхода на район „Централен“!

„Благодаря от сърце на всички за подкрепата на 27 октомври. Сигурен съм, че ще оправдая гласуваното доверие и съм категоричен, че заедно, с общи усилия, ще продължим да реализираме успешните проекти на пловдивския район „Централен“ през следващите 4 години“. Това заяви кандидатът на ГЕРБ за кмет на район „Централен“ Георги Стаменов.

Според него основните искания на хората – за чисти и зелени междублокови пространства, осигуряване на повече възможности за паркиране, забрана на строителство в градинките, нови детски и спортни площадки, както и зони за разходка на домашни любимци – се припокриват изцяло с визията му за развитие на района.

През първия мандат на управлението на Георги Стаменов в район „Централен“ са построени над 60 детски площадки, благоустроени са множество междублокови пространства, поставено е ново икономично LED осветление на основните булеварди и на десетките ремонтирани улици, изградени са над 2100 нови паркоместа. С негова подкрепа през последните 4 години бяха осъществени важни за Пловдив проекти като възраждането на парк „Бунарджика“, строежа на две нови картинни галерии, възстановяването на къща “Клианти“ и реконструкцията на площад „Централен“.

Георги Стаменов, който е кореняк пловдивчанин от „Мараша“, милее за Стария град и мечтата му е да го види възроден.

„През следващите години Старинен Пловдив ще запази автентичния си дух и ще се превърне в любимо място за отдих на пловдивчани, така както стана с квартал „Капана“, убеден е кандидатът на ГЕРБ за кмет на район „Централен“.

Част от акцентите в управленската му програма са финализиране на проекта за социализация на Небет тепе, продължаване на работата по възстановяване на калдъръмените настилки, както и реновиране на къщите, които са общинска собственост.

Сред целите на Георги Стаменов са реализацията на втори етап от ремонта на Бунарджика, обновяването на сградата на ОУ „Княз Александър I“, реновирането на Дондуковата градина и на водните огледала в подножието на Младежкия хълм, възстановяването на Сахат тепе и на кафенето там, от което Пловдив се вижда като на длан.

Амбицията на Георги Стаменов е в следващия му мандат да бъдат направени многобройни нови детски площадки, да бъдат реновирани междублоковите пространства и обособени зони за паркиране. Той е категоричен, че районът има нужда от поне още две детски заведения – ясла на ул. „Стоян Михайловски“ и нова детска градина „Каменица“.

Георги Стаменов призова на балотажа в неделя пловдивчани да отидат до урните и да изберат възходящото развитие на Пловдив с бюлетина №43.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

3 коментари

  1. Жалки смешници, досущ като татовия модел на столицата сте – при нас всички и всичко с всички блага, останалите да го духат яко, за гражданството.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина