АктуалноГрадътИзбориНовини

Здравко Димитров е кандидатът на ГЕРБ за кмет на Пловдив

Иван Тотев остава областен координатор на ГЕРБ

На свое заседание днес Изпълнителната комисия на ГЕРБ се запозна с проведени номинационни събрания за кандидати за кметове и утвърди Здравко Димитров като кандидат за кмет на Пловдив. В момента Димитров е областен управител на града.

Той е завършил Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“ като бакалавър по „Спортна икономика“, след което защитава магистратури по „Психология“, „Публична администрация“ и „Финансов мениджмънт“.

Димитров е награден от министъра на отбраната с медал за принос към Министерството на отбраната, а през 2015 г. е отличен с най-високото църковно отличие „Св. Апостол Ерм“. Той е и дългогодишен състезател по баскетбол, а от 1994 г. до 2007 г. президент на БК „Академик“ – Пловдив. Иван Тотев остава областен координатор на ГЕРБ в града.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

3 коментари

  1. О свещенна простота и посредственост ще залеят най-красивия град в България. Герб продаде Пловдив на вмро – а питам се с какъв акъл този Зико се съгласи да стане мюре. Не разбра ли, че и герб няма да гласуват за него

  2. ЯСНО, РЕЖИМЪТБоБоТРИ СЕ ИЗЧЕРПА, НЕ ОЧАКВАЙТЕ БоБоЧЕТИРИ. БоБо ЯВНО Е МАХНАЛ С РЪКА И ВСЕ МУ Е ЕДНО. ТЕ СЕ ИЗВЪРВЯХА КОЙ НА КОГО ПРОТЕЖЕ ПРЕЗ „ОБЛАСТНОТО“ ДЪРЖАВНО . . .
    ГЕРБ ИЛИ САРБ (Селянки за Америк. Разв. БГ) ВСЕ ЕДНО, МИН. СВ. ГЛАГОЛНО ВРЕМЕ, НАРОДЕЦЪТ МУ ПИСНА ОТ КРАДЛИВАТА ИМ КЛЕПТОКРАЦИЯ.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина