ИзбориНовини

Атанас Костов и Демократична България със свежа и нестандартна кампания на местните избори

В тазгозишната кампания на местните избори влязоха нови играчи, които разчупиха модела на политическата агитация. Максимата “Нищо ново под слънцето” в Пловдив вече не важи.

Кандидатите на “Демократична България”, водени от адвокат Атанас Костов, въведоха брънча – късна закуска с разговор, като форма на агитация, а тази вечер направиха и  флашмоб.

В случайна среща репортер на  Под тепето попадна в средата на случката пред Театъра. Изпълнители от хор “Иван Спасов” изкочиха между минувачите и огласиха Главната с песен. Изписаха с високо вдигнати букви “Демократична България” и бюлетина 66. Така адв. Атанас Костов се явява и артистичният кандидатът за кмет на Пловдив. Той е възпитаник на  хора на Пловдивските момчета. Негови приоритети са елктронна Община, зелен град и здравеопазване за социално слабите. Очевидно е, че “Демократична България”, която последна обяви своя кандидат за кмет набира скорост и кампанията й е креативна и запомняща се.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

16 коментари

  1. КАТО ГЛЕДАМ ИЗЯВИТЕ ВИ КАТО ВИ СЛУШАМ ГЛУПОСТИТЕ И СИ КАЗВАМ :
    КОЛКО МЪКА ИМА НА ТОЗИ СВЯТ ?!?!
    ВЗЕМАЙТЕ ОБЛАГИТЕ И БЕГАЙТЕ…..ЧЕ СТЕ ГОЛЕМ СМЕХ…..!!!!
    А ТОЗИ ДЕТО СЕ ВРЕ НАВСЯКЪДЕ АМА Е ТАКА ГО ВИДЯТ И ЧУЯТ № 118…….

    1. Номер 118, пише се „смях“, не „смех“. И не е нужно да използвате главни букви. Пунктуацията Ви просто няма да я коментирам. Има мъка по света, да. Мъка е и интелектуалното ниво, което демонстрирате, г-н 118.

  2. световно неизвестен адвокат затова пък така се навъртат около него такива дето им се ще известност ама ако може някой да им я направи /става въпрос за левашки/….и компания.
    резултата им е под 1 % ама моабет да става и да се писка така че да чуят и в цари град…
    а тая свежа кръв дето пръска костов направо ме приспива……смешни сте!!!!и неуспешни….

    1. Друго си е да гласуваш за комунистите от ГЕРБ, за да пълниш джоба на Боко и Стоянови, а градът да трупа стотици милиони дългове, които и децата ни няма да могат да върнат.

    2. Ти пък как реши кой е известен и кой не? Дъртите физиономии ще реват на 27-ми, само това ще ти кажа. Всички истински сини хора се раздвижиха много покрай тази кампания на „Демократична България“ и виждат себе си именно тук. Очаквам да разбъркаме доста Общинския съвет, а ако Костов отиде на балотаж….другият, който и да е той ще изгърми като тапа!

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина