ИзбориНовини

Атанас Костов и Демократична България със свежа и нестандартна кампания на местните избори

В тазгозишната кампания на местните избори влязоха нови играчи, които разчупиха модела на политическата агитация. Максимата “Нищо ново под слънцето” в Пловдив вече не важи.

Кандидатите на “Демократична България”, водени от адвокат Атанас Костов, въведоха брънча – късна закуска с разговор, като форма на агитация, а тази вечер направиха и  флашмоб.

В случайна среща репортер на  Под тепето попадна в средата на случката пред Театъра. Изпълнители от хор “Иван Спасов” изкочиха между минувачите и огласиха Главната с песен. Изписаха с високо вдигнати букви “Демократична България” и бюлетина 66. Така адв. Атанас Костов се явява и артистичният кандидатът за кмет на Пловдив. Той е възпитаник на  хора на Пловдивските момчета. Негови приоритети са елктронна Община, зелен град и здравеопазване за социално слабите. Очевидно е, че “Демократична България”, която последна обяви своя кандидат за кмет набира скорост и кампанията й е креативна и запомняща се.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

16 коментари

  1. ,,Друго си е да гласуваш за комунистите от ГЕРБ, за да пълниш джоба на Боко и Стоянови, а градът да трупа стотици милиони дългове, които и децата ни няма да могат да върнат.“ отлично написано – явно градът и хората могат повече, а досегашната власт не – доказано окраде, осече, изнесе и забатачи града през посредственост и съмнителни ремонти през близки фирми за мноооого пари, но качеството….така че градът определено има нужда от свеж, неопетнен кмет, който да иска промяна не единствено и само за джоба си, този на майка си и брат си.

  2. Най-сетне има смислен кандидат за кмет в Пловдив! Колкото и да плюят по ДБ, истината е, че това е изборът на хората, които осъзнават нуждата от истинска промяна. Време е да се преброим.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина