ИзбориНовини

Кандидат-кметът на ГЕРБ за район „Западен” в Пловдив Димитър Колев: Продължаваме облагородяването на квартал „Прослав“

„Предвиждаме училището в квартал „Прослав“ да бъде санирано“. Това обяви кандидатът на ГЕРБ за кмет на район „Западен“ в Пловдив Димитър Колев по време на среща с граждани. Той беше придружаван от кандидата за общински съветник Ангел Славов

„Имаме готов план за цялостното саниране на сградата на основно училище „Тодор Каблешков“. Освен това предстои и разкриването на още една група в детска градина „Боряна“, заяви пред жителите на „Прослав“ Димитър Колев.

Срещата се проведе в новия парк, изграден по негова идея на пустеещото преди това място. Гражданите изразиха искреното си задоволство от новия кът, както и от всичко, което той и екипът му са направили за „Прослав” през изминалите шест години.

Димитър Колев съобщи, че още през предишния си мандат е започнал работа и по монтирането на детска площадка в пространството между жилищните блокове в „Прослав“. Освен това, по молба на родители, ще бъде подменена ударопоглъщащата настилка на детския кът пред читалище „Никола Йонков Вапцаров“. Площадката и фитнеса на открито бяха изградени именно по време на управлението на Димитър Колев. Настоящата настилка обаче се е оказала неподходяща и се предвижда да бъде заменена с гумена. В плановете му за облагородяване на квартала е заложено още озеленяване.

Отново по предложения на жители на „Прослав“ ще бъдат изградени и изкуствени неравности по пътя за ограничаване на скоростта на възлови места. Димитър Колев призова хората отново да му гласуват доверие и да дадат своя вот за ГЕРБ с номер 43, за да продължи развитието на район „Западен“.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Един коментар

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина