ИзбориНовини

Иван Стоянов съдейства за нови пешеходни пътеки в район „Източен“

Две нови пешеходни пътеки са направени на ул. „Лев Толстой“ при кръстовището с ул. „Славянска“. Това стана, след като жители на квартала сигнализираха кандидата на ГЕРБ за кмет на район „Източен“ Иван Стоянов и той пое ангажимент да съдейства за решаване на проблема.

„Мястото е особено оживено, защото има много търговски обекти, а същевременно и интензивен автомобилен трафик по „Лев Толстой“ като пряка пътна връзка между булевардите „Санкт Петербург“ и „Княгиня Мария Луиза“. За тук предвиждам реконструкция на пътя с разширение,  изграждане на паркоместа и озеленяване“, коментира Иван Стоянов.

Пак по искане на граждани той съдейства и за маркирането на осева линия върху пътното платно на ул. „Генерал Радко Димитриев“ от ул. „Лев Толстой“ чак до „Метро“, каквато никога досега не е имало, а така също и за изграждането на LED осветление в участък от улицата.

„Кандидатирах се за кмет на района, защото искам да служа на хората и знам, че мога бързо и качествено да реша проблемите, които поставят пред мен“, заяви Стоянов. На местните избори на 27 октомври ГЕРБ е с номер 43 в бюлетината.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина