ГЕРБ загуби Южен, печели на косъм в другите райони

Градът

Петима от кандидатите за районни кметове на ГЕРБ спечелиха вчерашния вот на косъм, също като Иван Тотев. Ставало е въпрос буквално за няколко гласа, като особено драматична е била битката за Тракия, където Костадин Димитров печели с 0,3 процента разлика. В Западен кмет отново е Димитър Колев, който е дръпнал пред опонента си Десислава Желязкова с 1,5 процента. Ральо Ралев също повтаря мандата си като кмет на Северен с най-силния вот на тези избори- 56.41%. В Централен драмата също е била пълна- там Георги Титюков губи от кандидата на ГЕРБ Георги Стаменов с под един процент разлика. В Източен герберът Николай Чунчуков завоюва крайната победа с 52.77% подкрепа. Единствената загуба на ГЕРБ е в район Южен, където кандидатът на патриотите Борислав Инчев спечели срещу Кирил Велчев с 52,3 % срещу 47,7 %.

Споделете ни във:

4 коментара за “ГЕРБ загуби Южен, печели на косъм в другите райони

  1. Нищо чудно в такъв случай:-) Най ниско интелигентната част от населението живее в Кючука и избора им в случая е много показателен в подкрепа на тезата.

  2. То пък в Източен /Столипиново/ и Тракия /весели селяни гъсто населяни/ , големи мозъци !
    Просто в Кичука ВМРО има доста членове /бежански квартал от Беломорието от 20-те години/. Когато е имало преки избори за Кмет на Район – през 1999г. – Александър Долев, през 2007г. – Александър Колев – печелят, защото са кандидати на ВМРО. Просто ВМРО там е силно. Същият Колев сега се яви от РБ и загуби.

  3. ехо , айкю..като чете човек „анализа“ ти, си дава сметка, че айкюто ти наистина е под критичния минимум.карай, важното е, че се чувстваш умен и оригинален.

  4. В Кючука живеят най-будните, най-непродажни гласоподаватели! Биха ли шута на парашутиста Велчев, дето без мазненето на мама и за портиер не става? Биха го! Ха честито на тези, които го навряха!Сега мама ще дерзае да го навре пак на топла службица…общинска де!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.