ГрадътНовини

Успели българи вдъхновяват пловдивчани през ноември

Осем известни и успели българи ще участват в мотивационния семинар „#ВдъхновиМе“, който ще се проведе тази есен в Пловдив. Под формата на кратък монолог всеки лектор ще разкаже как е успял в своята област и каква за него е цената на успеха.

„Чрез събитието „#ВдъхновиМе“ целим да покажем на младите хора в град Пловдив позитивния пример, към който да се стремят при навлизането в реалния живот. Считаме, че мотивационно събитие като това би била добра отправна точка за тези, на които им предстои реализация на пазара на труда, а и не само. Освен да вдъхновим пловдивчани бихме желали да помогнем и най-малките. Събраните средства от входа за събитието, както и от спонсорите ни KIA MOTORS Bulgaria, AQUEA, Винарна „Загрей“, MT Creative Studio, Аграрен университет Пловдив, Роза Импекс, Таймтрон, Робертет и други, ще бъдат дарени за закупуването на апарат билирубинометър за отделението по неонатология в МБАЛ „Пловдив“, апарат от изключителна необходимост за изследването на жълтеница при новородените“,  коментират организаторите на събитието Ротаракт клуб Пловдив- Пълдин.

„#ВдъхновиМе“ ще протече под формата на кратки лекции от представители на няколко категории като бизнес, спорт, култура, музика и други. Засега организаторите пазят в тайна лекторите, като с наближаването на датата ще ги издават един по един. За целта следете фейсбук страницата на събитието, за да разберете кои известни и успели българи ще участват.

„#ВдъхновиМе“ ще се проведе на 11.11.2018г. от 11:00ч. в Дом на културата „Борис Христов“. Цените на поканите за събитието варират между 14 лв и 50 лв и са в зависимост от разположението на местата в залата. Покани можете да закупите чрез лично съобщение във фейсбук страницата на събитието или на тел: 0899 505 799.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина