ГрадътНовини

Трима нови прокурори встъпиха в длъжност в Районната прокуратура

Трима нови прокурори встъпиха в длъжност в пловдивската Районна прокуратура вчера. Това са Деница Иванова, Кремена Роглекова и Веселина Николова, назначени с решение на Висшия съдебен съвет след участие в конкурс за първоначално назначаване.

В присъствието на Румен Боев, зам.-апелативен прокурор на гр. Пловдив, Румен Попов, окръжен прокурор, Чавдар Грошев, районен прокурор, и прокурорите от Районна прокуратура, новите магистрати положиха тържествената клетва и подписаха клетвения лист, съгласно разпоредбите на чл. 156 и чл. 157 от Закона за съдебната власт.

„Утвърждавайте добрите практики в професията, спазвайте върховенството на закона, желая ви кураж в работата и успешна кариера“, обърна се към новите магистрати районният прокурор Чавдар Грошев. Той официално ги представи пред колегите им. Деница Иванова е завършила „Право“ в Югозападния университет „Неофит Рилски“ в гр. Благоевград, работила е като съдебен помощник в Софийски градски съд, Кремена Роглекова е завършила “Право” в Софийския университет „Св. Климент Охридски“, работила е като старши разследващ полицай в 4 РУ на МВР-Пловдив и Веселина Николова е завършила „Право“ в Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“, работила е като старши разследващ полицай в сектор „Икономическа полиция“ към ОД на МВР- гр. Пловдив.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина