БългарияГрадътНовиниПод небето

Трансформация на клиентското преживяване в Пловдив

В края на 2019-а  френският бранд Mr.Bricolage стартира модернизация и обновление в България от първия си магазин в Пловдив

На прага на новото десетилетие усъвършенстването на клиентското преживяване продължава да е един от основните приоритети за световните компании. Задълбоченото познаване на потребителските нагласи, разработването на алтернативни решения за обслужване и дистрибуция са основни тенденции и през тази година.

У нас пример за имплементиране на световни практики за подобряване на клиентското преживяване е Mr.Bricolage. В края на 2019-а френският бранд стартира модернизация и обновление в България от първия магазин на Мосю Бриколаж в Пловдив.

Тази пролет потребителите в града на тепетата ще са първите, които ще се запознаят с новата търговска концепция, разработвана в продължение на четири години във Франция. Тя обхваща всички аспекти на търговията, а основни акценти от модернизацията са център за обслужване на клиенти, развиване на онлайн търговията, както и ясна, опростена и достъпна оферта спрямо нуждите и проектите на клиентите. Тази промяна на Mr.Bricolage ще работи в насока: „По-модерни, по-привлекателни, по-продаващи за по-добро клиентско преживяване“.

По време на ремонтните дейности потребителите в Пловдив могат да пазаруват от новооткрития Център за поръчки, позициониран пред Mr.Bricolage на бул. „6-ти септември“. Специално обособеният Център за поръчки има за цел да посрещне нуждите на клиентите, като дава възможност за поръчка на стоки, които могат да бъдат доставени до адрес до 48 часа (с безплатна доставка при заявки над 100 лв. в рамките на Пловдив) или да бъдат получени в самия Център за поръчки.

До откриване на обновения магазин, пловдивчани имат възможност да пазаруват и от магазина на Mr.Bricоlage на ул. „Македония“, както и онлайн на mr-bricolage.bg.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина