ГрадътКултураНовини

Събират предложения за НОЩ 2019 още десетина дни

Идеите и проектите за мултижанровия градски фестивал се приемат до 15-и февруари

Проектни предложения и идеи за събития събират организаторите на НОЩ/Пловдив за „столичното“ издание през 2019 година. Възможността за участие е отворена до 15-и февруари. Всеки може да се включи с проект в музейно, публично, клубно или друго пловдивско пространство, като влезе в програмата на НОЩ/Пловдив 2019 – ключово събитие в програмата на „Пловдив – Европейска столица на културата“.

Фестивалът ще се проведе за 14-то издание в дългия уикенд на 13-ти, 14-ти и 15-ти септември 2019 г. НОЩ/Пловдив традиционно представя на публика от над 50 000 души десетки събития без вход – изложби, пърформанси, представления, музикална програма и събития за деца като обединява музеите и галериите, градските пространства и клубната сцена на Пловдив в обща звездна нощ. От 2012 г. фестивалът предоставя и възможности за съ-финансиране на проектите, участващи в програмата му.

НОЩ/Пловдив 2019 ще се проведе под мотото ОБЩО МЯСТО.

За повече информация посетете менюто за кандидатстване в сайта на фестивала  https://night.bg/bg/open-session или пишете на [email protected].

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина