ГрадътИзпод тепетоМненияНовини

Стартира 11-то издание на конкурса „Най-добър млад предприемач“

За 11-та поредна година Община Пловдив стартира конкурсът „Най-добър млад предприемач на град Пловдив“. Началото по традиция беше дадено в Националната търговска гимназия. До 14 февруари 2020г. младежи на възраст от 18 до 33 години, може да кандидатстват със своята бизнес идея, като подадат документи в деловодството на Община Пловдив.

За спечелилия първо място са предвидени 7000 лева, 4000 лв. – за второ, по 2000 лева за две трети места, както и поощрителни награди за участниците.

Допълнителни условия за кандидатстване с бизнес идеи желаещите могат да видят на сайта на Община Пловдив. Конкурсът ще се проведе на два етапа с представяне пред комисия, съставена от различни експерти. Първите десет събрали най-много точки преминават на следващ етап, а победителят ще бъде обявен официално на тържествено събитие следващата година.

За миналата година победител в конкурса стана Димо Иванов, който имаше уникалната идея да произвежда прибори за еднократна употреба от картофени обелки. В по-предишното издание на конкурса спечели Кирил Димитров с бизнес плана си за разработване на електрически безпилотен самолет, който може да лети от 3 до 10 часа, който да обследва и наблюдава големи площи.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина