Вкусът на градаГрадътЖивотЗабавлениеНовини

Специална коледна бира ще потече от крановете в бар Котка и Мишка

Представят лимитираното пиво Prune de Noël- леко опушен червен ейл със сини сушени сливи, с аромат на дъб, стафиди и карамел

Коледна изненада е приготвил екипът на бар Котка и Мишка тази сряда, 18 декември. И както подобава на култовото заведение в Капана, изненадата ще е много пенлива. Утре вечер от крановете в клуба ще потече лимитираното пиво Prune de Noël, създадено специално, за да радва душите на биромани около коледните и новогодишни празници. То е плод на първата колаборация между Pelta Brewing и Пивоварна Kazan Artizan. Бирата е червен ейл, 7.5%, леко опушен и пропит с нежния аромат на дъб, стафиди и карамел. Вложените в направата сини сушени сливи дават допълнителна нотка топлина в студените дни, карайки ни да отпием поредната глътка и да се насладим на празничното настроение.

Специален гост в Котка и Мишка за вечерта ще бъде Атанас Божков, създателят на Pelta Brewing. Освен ценител на качественото пиво, той е доказал се домашен пивовар, печелейки множество призове и медали по родни и международни конкурси.

Котка и Мишка ви очаква на 18 декември /сряда/ от 19:00 ч., за да се насладите на тази лимитирана варка, от която има само няколко кега.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина