Градът

Работа и забавление в Cat & Mouse Coworking

Работи в креативната атмосфера на Капана в топ центъра на Пловдив

Cat & Mouse Coworking е споделено работно пространство в сърцето на Капана, разполагащо с три зали в непосредствена близост до култовия бар „Котка и мишка“, което позволява да се възползвате от удобствата, които заведението предлага и при нужда да избягате от рутината на делника.

Топ локацията в самия център на града и минималистичният интериор с фокус върху комфорта създават усещане за уют и предразполагат работещите към продуктивност и креативност.

Котка и мишка Коуъркинг предлага три различни пакета. В отвореното пространство ще може да допълвате креативната си енергия с хора, споделящи вашите идеи. На ваше разположение ще са свободни работни места, които може да наемете за ден или фиксирани, до които ще имате 24 часов достъп и адрес с пощенска кутия. Ако пък сте екип от няколко човека, можете да наемете свой собствен офис при нас.

Отвореното работно пространство може да наемете за половин или един ден, седмица или месец. С него получавате високоскоростен интернет с оптична връзка, безплатни копирни устройства, безплатно кафе и вода. Работното време е от 09:00 ч. до 18:00 ч. Цената за един ден е 20 лв., за седмица – 69 лв., а за месец – 168 лв.

Прочетете още детайли в блога на Котка и мишка

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина