ГрадътМненияНовиниПод ножаСъдТемида

Прокуратурата иска постоянен арест за хулиганите от Куклен

Районна прокуратура-Пловдив внесе искане в съда за определяне на мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо Р.К., на 22 г., привлечен като обвиняем за хулиганство, причиняване на лека телесна повреда на полицейски служител при изпълнение на служебните задължения и за унищожаване на чужди движими вещи – предно обзорно стъкло на патрулен автомобил на ОД на МВР-Пловдив и спрямо В.К., на 25 г., привлечен като обвиняем за хулиганство и за унищожаване на чужди движими вещи. За причиняване на лека телесна повреда на втори полицейски служител като обвиняем е привлечен и 21-годишният И.А., на 21 г.

Спрямо 40-годишната З.К., привлечена като обвиняема за извършени хулигански действия е определена мярка за неотклонение „Подписка“, а спрямо непълнолетния К.К., на 16 г.,  привлечен като обвиняем за това, че на същата дата и място, извършил хулигански действия и унищожил чужда движима вещ – задно обзорно стъкло на патрулен автомобил на ОД на МВР-Пловдив, е определена мярка за неотклонени „Под надзора на родител“.

Районен съд-Пловдив ще заседава днес по искането на прокуратурата за определяне на мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо тримата обвиняеми.

 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина