ГрадътИзпод тепетоМненияНовини

Предприемачи обменят опит на среща в Пловдив

Бизнесмени решават заедно казуси като част от програмата на Пловдив- Европейска столица на културата

Предприемаческа среща ще даде възможност на пловдивчани да обменят опит и да намерят решение на бизнес проблемите си, като част от програмата на Пловдив – Европейска столица на културата 2019. В 18:30 часа в на 21 ноември в „Limacon Event Center“ участниците ще обсъдят казусите, с които се срещат ежедневно в работата си. Заедно те ще потърсят решения за тези реални ситуации.  Събитието е част от проекта „Пре-създай Пловдив“ и цели да избяга от стереотипните лекции и презентации за успеха, които са се наложили като модел на обучение в бизнес сферата.

Срещата е втора поред и цели да търси отговорите важни въпроси чрез обмен на знания и умения между хора в подобни ситуации. Тя е насочена към всеки, който се вълнува от темата за собствен бизнес или начинание в Пловдив и търси иновативни подходи за работа и управление. По време на обсъждането ще се използва популярния метод „Pro-Action Cafe“, чрез който всички участници заедно работят върху решаването на казус.

Проектът “Пре-създай Пловдив” разглежда предприемачеството като катализатор на позитивна промяна в общността. Това е платформа за насърчаване на предприемаческо мислене чрез практическо обучение, дискусии и семинари.

През есента на 2018 г. и през цялата 2019 г. проектът предвижда  програма от практически работилници, презентации и семинари с участие на български и чуждестранни лектори и експерти.

 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина