ГрадътНовини

Подновяват безплатните брачни консултации в Пловдив

Отново започва кампанията „Тя и той в брака“

След кратко прекъсване заради ремонтните дейности, ОП „Радостни обреди“ в Пловдив подновява серията от семинари по брачно консултиране под надслов „Тя и той в брака“.

До края на 2018 г. са планирани два семинара – един през октомври и един през ноември.  Семинарите ще се провеждат веднъж месечно, като първият е на 17 октомври от 18,00 часа в сградата на Дома на младоженците, намиращ се на ул.“Христо Г.Данов“ № 36. Ще бъдат обсъждани различни теми, обхващащи семейните взаимоотношения между мъжа и жената, какви сме ние преди и след брака, как се променяме, когато кажем „ДА“, как се променя нагласата ни към заобикалящия ни свят, ролите, които играем в брака, сексуалните взаимоотношения преди и след брака и най-важният въпрос – как да бъдем щастливи и удовлетворени и да правим щастлив и партньора ни.  Семинарите са изградени на основата на фамилната и интерперсонална терапия и ще включват теоретична част, практически техники и дискусия.  Лектори и консултанти ще бъдат отново двама от най-добрите и известни пловдивски психолози – Събка Дякова – Чехович и Стоичко Миличин.

От ОП „Радостни обреди“ канят всеки желаещ да вземе участие на  17 октомври / сряда/ от 18,00 часа в сградата на Централен дом на младоженците, намираща се на ул.“Христо Г. Данов“ 36.

За записване: Тел. 0889 91 60 60 и/или на e-mail: radostni[email protected] и  на  Фейсбук страница: ОП „Радостни обреди“.

Събка Дякова-Чехович е психолог с лична практика и писател. Завършила е психология във Велико Търновския Университет и множество квалификационни курсове в сферата на психоаналитичната, телесно ориентира, фамилната и др. терапии. Сертифициран фамилен терапевт. Актуално се обучава за Балинтов терапевт, член е на Българското Балинтово Общество.  Автор е на книги  с психологическа насоченост : първата ѝ книга„Фитнес за женската душа“ е издадена през 2012 г. има вече три издания. Това е и име на цикъл семинари за личностно развитие и мотивация за жени, който тя води.

Най-новата ѝ книга „Любовта на разведената жена”  излиза от печат в края на 2017  и е сред най-продаваните книги в категория публицистична психология.

Публикува психологически материали в личния си сайт www.harmonia-center.com  в социалните мрежи и др. електронни издания.

Определя себе си като щастлива майка на двама синове, удовлетворена жена и любопитно, играещо си с живота дете.  Семинарите, които води са интерактивни, живи , завлядяващи.

Стоичко Миличин е дипломиран магистър психотерапевт в областта на индивидуалната психология. С дългогодишен опит и специализации придобити в България и в чужбина. В психотерапевтичната си дейност съчетава методи както от традиционната така и трансперсоналната психология. В работата си в „Миличин център“ обединява екип от специалисти, чийто опит и уникални авторски програми са помогнали на много хора да открият пътя към личното и семейно щастие. В индивидуалната си практика успешно работи за решаване на проблеми от различно естество – фобии, депресии, личностни и семейни кризи, използвайки техниките на Когнитивната психология, Ериксоновата хипноза, Невро лингвистичното програмиране и други.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина