АктуалноГрадътНовини

Нешка Робева идва с нов спектакъл в Пловдив в подкрепа на спорта

Шоуто е в зала СИЛА на 14 декември

Със спектакъл, който смесва гимнастика, аеробика и музика Нешка Робева пристига за пореден път в Пловдив. „Шоу без име“ обикаля страната с цел да подкрепи клуба по художествена гимнастика „Левски“. Благотворителният спектакъл дава шанс на млади таланти да се срещнат с шампионки от световна величина. Освен гимнастички, на сцената ще се качат състезатели по аеробика, танцьори и музиканти.

Шоуто е неописуемо и трябва да се види. Освен уникалните изпълнители, впечатляваща е и сцената с видео екран. Целта на самия спектакъл е хората да се забавляват и да останат с приятно усещане.

Виждам напрежението и амбицията на родителите, която се прехвърля и в децата, при състезателните спортове, разказа Нешка Робева. В един такъв спектакъл искам да покажа, че целта на спорта е друга, не единствено да печелиш, а да се научиш на спортсменство, взаимопощ, да даваш, а не само да искаш да взимаш, разказа още тя.

Общо над 300 деца ще излязат на сцената на зала СИЛА. Спектакълът се играе в различни градове, като навсякъде се включват и местни спортни и музикални състави. Сред плодвивските клубове са клубът по акробатика АМД, по гимнастика – Тракия и други.

Спектакълът е на 14 декември, като в Пловдив екипът пристига след голямото си шоу в София три дни по-рано. Билети се продават в мрежата на Евентим. На място ще бъдат поставени и каси за друга благородна кауза – за малката Йордана от Радомир, която се нуждае от скъпоструваща операция в САЩ.

Таня Грозданова

Журналист с близо 30 години опит, който работи интензивно по програми за свободата на словото и разследваща журналистика.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина