ГрадътЗдравеНовиниПУЛС

На 17 април отбелязваме Световния ден на Хемофилията

Станаха ясни точните маршрути за Велопоход „Заедно“ на 21 април

Тази сряда, 17 април, Българската асоциация по хемофилия отбелязва Световния ден на хемофилията с кръгла маса на тема „„Амбулаторна процедура 38 – Възможности и предизвикателства“, свързана с условията за заплащане и прилагане в лечебните заведения на лекарствени продукти при живото застрашаващи кръвоизливи, спешни оперативни и инвазивни интервенции при пациенти с вродени нарушения на кръвосъсирването.

А на 21 април 2019 Асоциацията за 4-та поредна година кани всички да се включат във Велопоход „Заедно“ в подкрепа на хората с хемофилия. Социално-спортното събитие стартира точно в 11:00 ч. едновременно в 5-те най-големи града у нас – София, Пловдив, Варна, Бургас и Стара Загора. Походът в Пловдив тръгва в 11 часа от площад Съединение и продължава по следния маршрут: ул. Стефка Николова – бул. „Марица- Юг“ – Гребна база. Финал: Гребна База – Алеята пред залата на УХТ.

За четвърта поредна година Асоциацията организира Велопоход „Заедно“ в подкрепа на хората, страдащи от това сериозно социално значимо заболяване. С тазгодишното послание „Движението е промяна“ Асоциацията призовава всеки един от нас да бъде двигател на позитивната промяна. Нашата мисия е да продължаваме да се движим ЗАЕДНО, надграждайки с нови сили и знания постигнатото до тук. Да споделяме информация и знание, да мотивираме публичния сектор и здравните институции да бъдат партньори в създаването на по-благоприятна среда с достъп до необходимите лекарства и съвременни методи за лечение на пациентите с хемофилия.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина