ГрадътИзпод тепетоМненияНовини

Международен бранд стъпва на пловдивския пазар

Брандът MIIO отваря врати в града под тепетата, след първи магазин в Пуерто Рико

Пловдив става все по-привлекателно място както за българските инвеститори, така и за международните. Вече не една и две интернационални компании отвориха врати в града под тепетата, а в края на ноември още един международен бранд стъпва на родна територия. Това е MIIO, който се занимава с търговия на дребно на домашни потреби и декорации, детски стоки, канцеларски материали и какво ли още не.

Инвеститорите, които са избрали новия Mall Plaza за място, на което ще открият първия си магазин в страната споделят: „Основен приоритет за нас е щастието на клиентите ни! Защо да отидеш да пазаруваш, без да си избереш нищо? В магазина на MIIO винаги може да си намерите нещо уникално за вас.“ Основен акцент в огромния 2 500 метра магазин ще е забавлението. Целта на основателите е хората, не само да пазаруват там, но и да се забавляват.

Интересен акцент в дейността на бранда MIIO е уникалността на продуктите. В магазина често ще пристигат лимитирани серии продукти, на изключително достъпна цена. „Ако видите продукт, който ви харесва, не го оставяйте за по-късно. Вземете го, понеже може да не го намерите повече.“, споделят собствениците. Тяхната цел е клиентите да могат да се сдобият с нещо уникално на ниска цена, вместо да се поддържа непрекъснато количество от едни и същи продукти.

Големият магазин MIIO официално отворя врати за българските си клиенти, на 22-ри ноември в мол Plovdiv Plaza.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина