ГрадътИзбориНовини

Костадин Димитров: Продължаваме с облагородяването на междублоковите пространства в „Тракия“

Облагородяването на междублоковите пространства ще остане важен приоритет в работата ми за „Тракия“, с това се ангажира кандидатът на ГЕРБ за кмет на района Костадин Димитров при срещите си с граждани. Той заяви, че през изминалите два мандата като районен кмет е направено много в тази посока – цели зони и квартали бяха преобразени.

„С подкрепата на жителите и моя екип направихме така, че през всички тези години работихме усилено и последователно за това публичните пространства в нашия район да бъдат все по-красиви и привлекателни – направихме тротоари, изградихме осветление и паркоместа, озеленихме“, припомни кандидатът за кмет на „Тракия“ Костадин Димитров. Той заяви, че ако отново получи доверието на жителите на района, ще продължи с облагородяването на микрорайоните. И това ще става, както и до сега – преди всеки ремонт да се среща с живеещите в блоковете, за да чуе лично от тях мнението и предложенията им.

Аз съм живял почти цял живот в „Тракия“, тук съм расъл и няма нещо, което да ми е непознато на територията на района. Много е полезно да знаеш всяко едно място, но по-важно е да познаваш хората и техните проблеми и желания, уточни кандидатът на ГЕРБ за кмет на „Тракия“ Костадин Димитров. На местните избори на 27-ми октомври той е с номер 43 в бюлетината.

 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина