ГрадътНовини

Каменица офис парк продължава да привлича големи компании

А1 откри нов клиентски център за разширяване на своята дейност в Пловдив

Стефан Стоянов: Градът продължава да развива активно сектора на бизнес услуги и за нас това е приоритет

Две седмици, след като международна IT компания с над 220 служители се нанесе в модерната делова сграда клас А+ на Каменица офис парк, един от трите мобилни оператори в страната – А1, откри нов клиентски център за разширяване на своята дейност в Пловдив. В Центъра работят 50 служители.

Градът продължава да развива активно сектора на бизнес услуги и за нас това е приоритет. Радвам се, че компании от мащаба на А1 традиционно инвестират своето доверие в гражданите на Пловдив. Градът ни се разви като втори силен център за IT и аутсорсинг услуги в страната заради потенциала, който има и талантливите млади хора, които избират да живеят тук. Това заяви заместник-кметът на  Община Пловдив с ресори образование и бизнес развитие Стефан Стоянов при откриването на новия по-голям и модерен център за обслужване на клиенти на водещия доставчик на дигитални услуги и телекомуникационни решения в България  – А1.

Официалното прерязване на лентата бе снощи в присъствието на служителите на офиса, старши директор „Клиентски опит и удовлетвореност“ Елица Шопова и директор „Обслужване на клиенти“ Невена Миленкова. В момента в центъра работят 50 служители, обслужващи телефонната линия *88 / 088 123, специализирани в разрешаване на индивидуални технически затруднения с всички услуги на компанията. Амбицията на компанията е да разшири дейността на Центъра за обслужване на клиенти в Пловдив и до края на годината работещите в него да станат 100 и броят им да продължава да расте в следващите години.

„През последните години в Пловдив усилено се развива секторът на услугите и много компании разширяват своята дейност, като отварят офиси тук. Вече има над 6000 заети в IT и аутсорсинг индустрията като цяло“, конкретизира Стефан Стоянов.  „Това се дължи на бързото развиване на бизнес услуги – почти 26% от местната икономика е на сектора на бизнес услугите и разбира се на индустриалните зони, чийто дял е 42%“, допълни той.

„Поставяме си нови цели за осигуряване на още по-високо качество на предоставяне на услугите на своите клиенти“, сподели Невена Миленкова. Тя изказа своята признателност към своите колеги, но отправи и благодарности към Община Пловдив в лицето на Стефан Стоянов за това, че администрацията създава подходящ бизнес климат, което „подтиква компаниите да инвестират все повече в града и да разширяват своите операции“.

„Обслужването на клиентите е изключителен приоритет. За нас е важно да се грижим за нашите клиенти и тяхното добро обслужване. Разширяването и създаването на този по-голям офис в Пловдив е важно, защото екипът, който имаме тук, ни показа как да се постигат изключителни резултати, научи ни какво е лоялност и как да приемаш каузата за клиента, като своя собствена лична кауза“, сподели на свой ред и Елица Шопова. Тя набеляза и една от основните цели на фирмата, а именно – А1 да се превърне в един от предпочитаните работодатели в региона.

Освен специалистите по обслужване на клиенти в обновения и разширен Център, А1 е работодател на още близо 220 служители в Пловдив и региона. Те се развиват в различни направления – от експерти по мрежа и услуги, до специалисти по корпоративни продажби, финанси и продажби на частни клиенти.

Да работиш с кеф в Пловдив и да се чувстваш в офиса като у дома си

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Един коментар

  1. е как няма да привлича – тотеви колко милиона отклониха, за да го има този мега комплекс за 130 милиона…

Вашият коментар

Прочети също
Close
Back to top button
Изпрати новина