ГрадътИзбориНовини

Иван Стоянов: Денонощно видеонаблюдение и контрол на паркове и детски площадки в „Източен“

Денонощно видеонаблюдение на всички паркове, градинки, детски площадки и други важни обществени места предвижда кандидатът на ГЕРБ за кмет на район „Източен“ Иван Стоянов.

Тези свои идеи за по-безопасна среда за хората той сподели с млади майки в квартал „Изгрев“ в отговор на тревогата им, че на детската площадка срещу пазарчето на ул. „Вратцата“ неизвестни лица замърсяват и рушат през нощта.

„В пълен синхрон ще работим с Шесто районно управление на МВР. Щатен служител от районната администрация ще следи на видеокамерите какво се случва във всеки един момент  и при забелязана най-малка нередност веднага ще сигнализира в полицията, за да изпрати патрул и да предотврати вандалски прояви. Гарантирам ефективно взаимодействие с Общинска охрана, предвиждам и постоянен обходен патрул“, обясни Иван Стоянов.

Заедно с него при срещите му с жителите на квартал „Изгрев“ бяха кандидатът за общински съветник Христина Кашилска, членове, съмишленици и приятели на ГЕРБ, които изтъкнаха и други акценти от предизборната му програма за подобряване на инфраструктурата в района. Те увериха, че всички поети ангажименти ще бъдат изпълнени, ако на местните избори на 27 октомври гражданите гласуват за ГЕРБ с номер 43 в бюлетината.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина