ГрадътНовини

За бизнеса в Пловдив: Организират форум за цялостни решения и практики

Форум за цялостни решения и практики под надслов „За бизнеса в Пловдив“ ще се проведе на 20.02.2019 г. в хотел „Империал“. Организатори на събитието са Тракия икономическа зона /ТИЗ/ и Limacon Event Center.

Форумът има за цел да даде полезна, сбита и практическа информация по различни бизнес теми, както и да предостави достатъчно време за разговори между участниците и обмяна на идеи и препоръки.

Основен акцент на събитието ще е споделянето на най-нови тенденции и бизнес решения. Ще бъдат обхванати сфери, свързани с бизнес развитие, финанси, продажби, управление на хора, социални придобивки, маркетинг и др. Решения и опит ще споделят Expressbank, Easy Consult, ARS Bulgaria, Auxionize, PwC.

Сред първите фирми участници са КЦМ, ABB, Биомашин, Schneider Electric, Стабил Груп, ВХВ, KITTNER Anlagen und Maschinenbau. Предвидена е и панелна дискусия на тема „Какво можем да направим #Заедно?“, по време на която ръководители от 5 големи компании в Пловдив ще отговарят на въпроси от публиката.

Бизнес форумът е насочен предимно към ръководни кадри, управители и собственици, чието ценно време никога не стига за запознаване с многото нови решения и инструменти, които се предлагат за справяне с предизвикателствата пред едно успяващо в силна конкурентна среда българско или международно предприятие.

Местата са ограничени до 70 присъстващи с предвиден работен обяд.

Форумът ще бъде открит от инж. Пламен Панчев, основател на Тракия икономическа зона, и Стефан Стоянов, заместник-кмет на Пловдив с ресор „Образование, бизнес развитие, европейски политики и международно сътрудничество”.

„Пловдив и региона около него са пример за добро сътрудничество и разбирателство между местен и международен бизнес“, коментира инж. Панчев по повод предстоящия форум. „Ние в ТИЗ осъзнаваме колко е важно да градим стратегически среда, в която всяка компания да може да се развива на базата на нейния капацитет и цели, в условия на добър бизнес климат и перфектна симбиоза между местна и централна власт, общество и бизнес интереси. Затова и провеждаме този форум, който целим да се превърне в средище на градивен диалог между толкова много опитни и ценни професионалисти, с каквито регионът ни може да се похвали. Ще се радвам да се видим там!“

Повече за предстоящото събитие може да научите на интернет страницата на „За бизнеса в Пловдив“.  Част от средствата, събрани на форума, ще послужат за финансиране на кампания за популяризиране на инженеринговите професии сред младите в Пловдив и региона, организирана от ТИЗ и Limacon.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина