ГрадътИзпод тепетоМненияНовини

Еврокомисар Мария Габриел открива Bulgarian Digital Week Plovdiv 2019

Българският комисар по цифрова икономика и цифрово общество Мария Габриел ще открие седмицата на дигиталните технологии – Bulgarian Digital Week. BDW ще проведе по време на 75-тото издание на Международния технически панаир в Пловдив от 23-ти до 28-ми септември.

На Bulgarian Digital Week Plovdiv 2019 ще бъдат представени последните иновации в областта на информационните технологии и телекомуникациите. Очаква се да вземат участие над 600 водещи компании от страната и чужбина. Всяка от тях ще има специално изграден модерен щанд, където ще представи на присъстващите своите продукти. Представителите на фирмите ще разкажат повече за вълнуващия път на дигиталната трансформация, по който са поели и за ползите от прилагането на дигитални решения за бизнеса.

По време на дигиталната седмица ще се проведат 13 конференции, които ще засегнат проблемите и дигиталните решения в сферата на дигиталните технологии, интернет маркетинг, умните градове, стартъпите, логистиката и т.н. В тях участие ще вземат едни от най-извените специалисти с дългогодишен опит. Очакват се над 250 лектори.

Посещението на 13-те конференции ще бъдат с безплатен вход за всички записали се до 10-ти септември.

Организаторите са подготвили и специално дигитално шоу, на което ще бъдат представени някои от най-интересните изобретения в областта на роботиката, нанотехнологиите, VR и др. За децата ще има специални работилници, в които те ще могат да вземат участие и да се докоснат до вълнуващия свят на технологиите.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина