ГрадътЖивотЗабавлениеНовини

Дядо Коледа пилотира изтребител

Белобрадият пилот донесе много радост и подаръци на децата в авиобаза Граф Игнатиево с МиГ -29

Добрият старец приземи изтребител МиГ-29 на пистата в авиобаза Граф Игнатиево днес, където го чакаха нетърпеливо повече от 100 деца. Дългоочакваният момент настъпи точно в 10.00 ч., когато самолетът спря пред нетърпеливите малчугани и отвореният фанар разкри прекрасния и обичан Белобрад Старец. Еуфория завладя дребосъците и те радостно го заобиколиха за снимки и прегръдки.

За доброто настроение на празника се погрижи Представителнитя духов оркестър на Военновъздушните сили. Музикантите в униформи развълнуваха малките ни гости с Коледен репертоар на открито. Последваха една след друга и изненадите в киносалона на базата.

Командирът на авиобаза Граф Игнатиево бригаден генерал Димитър Петров поздрави малките гости с добре дошли и сподели шеговито, че с Дядо Коледа са били съученици, което било очвидно от побелелите им мустаци. От своя страна, Дядо Коледа благодари за гостоприемството, с което всяка година го посреща личният състав от базата и подари книга на командира с думите: ”Подарявайки Ви тази книга, аз Ви подарявам история, защото Коледата е направена от историите, които са ни разказвали, и които сме преживели чрез думите на другите“. Той подчерта пред децата значението на книгите, като прозорец към света и вълшебство, което повежда своя читател на безгранични пътувания надлъж и нашир. Преди да раздаде подаръците на децата, Маг Марио прикова детските погледи и предизвика най-прекраснтие усмивки на малчуганите със забележителното си магическо шоу и забавни фокуси.

По време на празничния ден бе организиран и благотворителен базар на коледни картички и сувенири, ръчно изработени от възпитаници на Комплекса за социани услуги “Олга Скобелева” – гр. Пловдив.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина