ГрадътМненияНовиниПод ножа

Вандали потрошиха десетина пейки по главната алея на Бунарджика

„Градини и паркове” обещаха спешно да ги възстановят

Вандали потрошиха сякаш ритуално десетина пейки по основната алея на Бунарджика, в близост до паметника на Васил Левски. Сигналът за случилото се е бил подаден рано сутринта от граждани и от служители на общинско предприятие „Градини и паркове”, които се грижат за хълма. Направен е оглед и нанесените щети са описани.

До дни пейките на Бунарджика, които тази нощ бяха счупени от вандали, ще бъдат възстановени, увери директорът на ОП „Градини и паркове“ Стоян Алексиев.

„Пейките ще поправим, но нека гражданите да пазят и да сигнализират, ако станат свидетели, че някой руши хубавите неща, които правим“, призова Стоян Алексиев.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

5 коментари

  1. Може ли директорът на Второ РПУ на МВР и неговите служители да започнат да си вършат работата. Най-големите безобразия, престъпления и нарушения на обществения ред се случват на територията на това РПУ! Реакцията им е нулева, т.е тези служители на МВР не работят! Мисля, че трябва да понесат административна отговорност за бездействието си!

  2. чесно казано добре че ги чупиха тея клошарски пейки барем да се стят да ги сменят с нови, че клошарите като мен няма каде да стоят.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина